Cosmin Contra a dezvăluit că transferul lui George Țucudean a căzut: “Mental nu este pregătit să revină!”

Cosmin Contra (44 de ani) a fost prezentat astăzi oficial la Dinamo, într-o conferință susținută la Săftica alături de noul acționar majoritar, Pablo Cortacero.

Contra a declarat că obiectivul pentru acest sezon este obținerea unui loc de play-off și anunță remanieri masive în lotul echipei, pe care vrea să o transforme în următoarea lună. Antrenorul lui Dinamo a declarat că George Țucudean nu va veni la echipă, atacantul spunând că nu este mental pregătit să revină după problemele pe care le-a avut:

“Anul viitor, dacă totul merge bine, sper să ne putem implica în lupta pentru titlu. Acesta este obiectivul nostru. Vreau să transform această echipă într-o echipă câştigătoare, căutăm jucători şi aş vrea ca într-o lună de zile să arătăm adevărata faţa a echipei Dinamo.

Au fost discuții cu Țucudean, dar mi-a mai cerut 2-3 zile de gândire să vadă dacă se simte în stare mental și fizic să vină să ne ajute. Apoi, mi-a zis că mental nu se simte în stare, fizic la fel nu. Cu Manea nu, are situația complicată în Cipru, e greu. Cu Paul Anton da, suntem în discuții, așteptăm răspunsul în funcție de ofertele pe care le are”, a spus Contra.

Lasă un răspuns