AVANCRONICĂ | Chindia Târgoviște – Dinamo București

Meciul Chindia Târgoviște – Dinamo București este programat astăzi, 31 august, de la ora 21:00, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești, fiind ultimul meci al etapei a 2-a a campionatului.

De la meciul din prima etapă, acel 1-1 acasă cu Hermannstadt lunea trecută, la Dinamo s-au întâmplat o mulțime de evenimente: a fost readus Cosmin Contra, care părăsise pe Dinamo în 2017 pentru a prelua naționala României, au fost prezentați Adam Nemec și Janusz Gol, iar lDeian Sorescu i-a fost prelungit contractul pentru încă doi ani, s-au plătit o parte din restanțele financiare, iar noii proprietari au prezentat strategia pentru viitorul apropiat.

În ultimul deceniu, Chindia și Dinamo s-au întâlnit doar de două ori în Liga 1, sezonul trecut, când fiecare și-a câștigat meciul de acasă: 3-2 pentru dâmbovițeni, 4-1 pentru “câini”. Cele două ar mai fi trebuit să joace de două ori și în play-out, dar Dinamo a avut probleme cu infectarea în masă cu coronavirus și până la urmă sezonul a fost înghețat.

Venirea lui Contra schimbă puțin strategia în jocul alb-roșilor. Echipa se va apăra mai atent, nu vor mai fi improvizații pe posturi, iar în atac se va păstra un singur jucător capabil la efort deosebit. Tocmai și de aceea a fost adus Nemec, dar probabil că va intra titular în etapa următoare.

De partea cealaltă, Antrenorul Emil Săndoi nu va sta pe bancă la meciul cu Dinamo, el fiind în autoizolare acasă, deoarece a fost infectat cu coronavirus. Alături de el, preparatorul fizic și câțiva jucători, al căror nume nu a fost făcut public din cauza legislației pentru protecția datelor personale. Totuși, se pare că toți aceștia au luat virusul de la doi jucători care deja au făcut boala, Aioani și Corbu.

Antrenorul Emil Săndoi nu va sta pe bancă la meciul cu Dinamo, el fiind în autoizolare acasă, deoarece a fost infectat cu coronavirus. Alături de el, preparatorul fizic și câțiva jucători, al căror nume nu a fost făcut public din cauza legislației pentru protecția datelor personale. Totuși, se pare că toți aceștia au luat virusul de la doi jucători care deja au făcut boala, Aioani și Corbu.

Cu rezerva că nu se știu exact jucătorii infectați cu coronavirus, încercăm să vă oferim câteva informații generale despre lotul Chindie.

ECHEPE PROBABILE

Chindia: Moldovan – Martac, Dinu, Pițian, Dumitrașcu – Neguț, Rață, Yameogo, Ioniță – Șerban, Florea.

Dinamo: Straton – Crețu, Ehmann, Puljic, R. Grigore – Gol, Achim – Sorescu, Neicuțescu, Fabbrini – Popa.

Lasă un răspuns