Cosmin Contra, încântat de transferurile făcute de Dinamo: “Am jucat bine tot meciul!”

Dinamo s-a impus pe terenul formației Gaz Metan Mediaș, scor 1-3, în etapa a patra din sezonul regulat al Ligii 1. Golurile partidei au fost marcate de Gonzalez 48′ și Sorescu 74′, Camara 83′ și Cardoso 89′.

“Guriţă” a ţinut să transmită că principalul obiectiv trasat de conducere este calificarea în play-off. Sezonul trecut, alb-roşiii au tremurat până la final şi au riscat să retrogradeze.

“Cred că, în ansamblu, am jucat bine tot meciul. În prima repriză nu am avut inspiraţia necesară. A fost greu pentru că Mediaş s-a apărat în permanenţă cu 8-9 jucători în prima repriză. Relaţiile de joc încă nu sunt cum îmi doresc eu. Dar suntem pe drumul cel bun.

Astăzi am câştigat şi asta mă bucură. Dă semne că echipa îşi doreşte cu orice preţ victoria. De asta am venit, să încerc să duc echipa în play-off. Sper ca băieţii să înţeleagă că sunt la Dinamo şi trebuie să arătăm din ce în ce mai bine.

Intrarea lui Borja ne-a adus plusul de care aveam nevoie. Mie nu mi-a fost greu să-l conving să vină la Dinamo. După ce i-am explicat care este proiectul, şi-a dorit să vină”, a declarat Cosmin Contra la finalul victoriei cu Gaz Metan Mediaş.

Lasă un răspuns