VIDEO | Dinamo câștigă la Mediaș

Dinamo a obținut prima victorie de la revenirea lui Cosmin Contra în „Ștefan cel Mare”. Roș-albii au bătut-o cu 3-1 pe Gaz Metan, după un meci foarte bun, mai ales în repriza secundă.

După un prim sfert de oră de tatonări, echipa din „Ștefan cel Mare” a preluat controlul jocului, însă n-a reușit să marcheze în primele 45 de minute. Primul gol al meciului a venit abia în repriza secundă. Gonzalez a marcat după o pasă primită de la Camara.

Medieșenii puteau restabili egalitatea în minutul 62, însă mingea expediată de Sanoh a lovit bara porții lui Mejias. În minutul 73, Camara a obținut penalty-ul din care Deian Sorescu a făcut 2-0.

După contribuția decisivă la cele două goluri ale dinamoviștilor, Camara și-a trecut numele și pe lista marcatorilor, în minutul 83, cu o execuție superbă.

Gazdele au marcat golul de onoare prin Cardoso, în minutul 89, după o neglijență în defensiva „câinilor”.

În urma victoriei din această seară, Dinamo urcă pe locul nouă în clasament, la egalitate de puncte cu formația FC Hermannstadt (șase puncte). De partea cealaltă, Gaz Metan rămâne pe locul șase, cu șase puncte.

Etapa viitoare Dinamo va primi vizita nou-promovatei UTA Arad, în timp ce Gaz Metan Mediaș va întâlni, în deplasare, formația Academica Clinceni.