Un fost președinte al lui Dinamo crede că „Guriță” va continua în Ștefan cel Mare: ”Nu va pleca! A obținut un balon de oxigen”

Constantin Anghelache, fost președinte la Dinamo în două perioade diferite din istoria echipei, a analizat situația din Ștefan cel Mare.

Ajuns la 74 de ani, omul adus în fotbal de Mircea Lucescu – în fața căruia își arată recunoștința solemnă în aproape fiecare apariție televizată – continuă să fie la fel de conectat la culisele puterii de la Dinamo, fiind pus la punct cu tot ce mișcă în curtea clubului nostru.

Anghelache este de părere că suflarea dinamovistă trebuie să aștepte până la finalul turului sezonului regulat pentru ca o decizie finală să fie luată.

Fostul președinte al lui Dinamo crede că Contra va rămâne în continuare în Ștefan cel Mare, pentru a își îndeplini obiectivul principal: calificarea în play-off.

”Ei l-au ales pe Cosmin pentru că a jucat în Spania. Îl cunosc. El e un înțelegător al fotbalului și al limbii. Față de etapa anterioară, Contra a obținut un mic balon de oxigen. Mă așteptam ca fotbaliștii să fie mai agresivi. Sub presiunea acestor comentarii fără sfârșit, el trebuie să aibă o reacție.

Nu va pleca. Dacă ar pleca, se întâmplă lucruri mai importante în grupul spaniolilor decât ne imaginăm noi. Ei pot lua chiar și locul 9, dar și 13. Vor sezonul ăsta să ajungă în play-off, iar în viitor să câștige campionatul. Există suficient de mult timp. Noi nu avem răbdare și facem variante. Eu zic să mai așteptăm până la turul campionatului regulat”, a declarat Constantin Anghelache pentru realitateasportiva.net.

  • În actuala ediție de campionat, ”Guriță” a stat pe banca roș-albilor la 9 partide. În aceste meciuri, dinamoviștii au înregistrat 6 înfrângeri, 2 remize și un succes.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s