Mircea Rednic, dispus să ajute la redresarea lui Dinamo: “Eu sunt dispus să ajut”

Mircea Rednic deplânge situaţia de la Dinamo, clubul unde a activat ca jucător şi antrenor. Acesta i-a criticat pe fostul acţionar, Ionuţ Negoiţă, şi pe fostul preşedinte, Florin Prunea.

Rednic spune că e dispus să ajute la salvarea lui Dinamo, care se confruntă cu mari probleme financiare. Unii dintre suporteri şi-au pus speranţa în revenirea “Puriului”.

“Nu am vorbit cu nimeni. Eu am fost acolo, cu banii împrumutați de mine s-a luat licența. Am adus jucători gratis pe salarii mici. Proiectul pe care am vrut să-l pun în aplicare nu s-a mai aplicat.

Cei care m-au dat afară să răspundă acum. Eu să vin să scot castanele? Eu sunt dispus să ajut, de aia mă doare. Toți sunt dinamoviști, când e vorba de bani dispar toți”, a spus Rednic la Digi Sport.

Mircea Rednic nu a ratat ocazie de a-l ”înțepa” pe Florin Prunea, pe care l-a dat în judecată. Procesul a fost câștigat de fostul portar.

„Băiatul ăsta (n.r. Florin Prunea) a fost un an la Dinamo și n-a făcut nimic, n-a adus un leu, dădea doar din gură. A zis că-și dă demisia dacă nu intră în play-off, n-a făcut nimic. Acum plânge că vrea banii, păi ce a făcut el? Clubul era pe ultimul loc, retrograda”, a mai declarat Rednic.

Antrenorul care a adus ultimul titlu în ”Ștefan cel Mare” nu înţelege cum au primit salarii atât de mari jucătorii aduşi în mandatul lui Contra, pe care îl consideră printre responsabilii pentru situaţia în care a ajuns Dinamo: penultima în clasament, fără victorie şi cu fotbaliştii străini dornici să plece.

“În afară de datorii, acum se mai adaugă 5-6 milioane. Cum poți să aduci jucători pe salarii de 30.000 (n.r. de euro pe lună)? Pe ce te bazezi?

Cine să vină acum? Uitați-vă deja jucătorii își depun memorii. Vor fi liberi de contract și își vor cere salariile. Nu au fost fraieri, au semnat pe doi ani.

Nu, conducerea veche nu aveam nicio legătură pentru că am plecat cum am plecat. Cu cei noi nu am discutat. Contra trebuie să o scoată la capăt. Domne’, jucători de valoare… dar noi nu vedem nici rezultate nici în joc. Să dăm vina pe jucători? Acum de ce se plânge? Și antrenorul trebuie să arate responsabilitate”, a mai spus Rednic.

  • Mircea Rednic a antrenat 16 echipe în carieră. Pe unele dintre ele le-a pregătit de mai multe ori. De exemplu, pe Dinamo a antrenat-o de 4 ori, pe Rapid, de 3 ori, iar pe Petrolul, de două ori.
  • Următorul meci al echipei Dinamo este programat vineri, de la ora 20:30, pe teren propriu, cu FC Voluntari. Partida se va disputa în cadrul etapei a 11-a a Ligii I. După primele 10 meciuri, alb-roșii ocupă locul 15, penultimul, cu 6 puncte.

Lasă un răspuns