Mircea Rednic, aproape de o nouă revenire! „Sunt în discuţii avansate”

Mircea Rednic, antrenor rămas liber de contract în august, când s-a despărțit de Poli Iași, este aproape de o nouă provocare profesională.

„Puriul” a dezvăluit că este aproape de o revenire spectaculoasă pe banca tehnică, în Belgia, campionat unde a mai fost antrenor la Standard, Gent şi Mouscron.

„Eu sunt în discuții avansate cu două cluburi, dar nu din România. E unul din Golf și unul din Belgia”, a spus Rednic, pentru Digi Sport.

De asemenea, fostul antrenor al lui Dinamo, a anunțat că a avut foarte multe oferte din Liga 2, inclusiv de la Rapid, dar și două propuneri de la grupări importante din Liga 1, pe care a ales, însă, să le refuze, fiind interesat doar de preluarea unei echipe din străinătate.

”În România nu vreau, m-au căutat toți din Liga 2, în afara de Petrolul. Și cei de la Rapid m-au căutat, dar le-am rugat să mă înțeleagă. Și din Liga 1 am avut, de la două echipe din primele șase, dar le-am spus că până în iarnă nu vreau să antrenez”, a transmis Mircea Rednic.

  • Ca antrenor, Mircea Rednic a câştigat două titluri în România, cu Rapid (2002-2003) şi cu Dinamo (2006-2007). Acesta din urmă e ultimul campionat adjudecat de „câinii roşii”, de care Puriul s-a despărţit cu scandal anul trecut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s