VIDEO | Dinamo – Nimes 29-27. Reprezentanta României a obținut o victorie eroică în E.H.F

Dinamo București a învins Nimes (Franța) cu scorul de 29-27 într-un meci din Grupa B în European Handball League. Reprezentanta României a spart, așadar, gheața în acest sezon european, după două înfrângeri și mai ales o perioadă complicată.

Accidentările și cazurile de Covid-19 au afectat startul de sezon al echipei Dinamo în cupele europene, astfel că “dulăii” au ajuns la ora jocului fără să aibă niciun punct. Este adevărat, meciul cu Tatran Presov a fost amânat în urmă cu o săptămână. În aceste condiții, jocul cu Nimes devenise decisiv pentru trupa din Ștefan cel Mare, în tentativa de a se califica în tururile eliminatorii.

Cei de la Nimes au început bine partida şi au condus cu 2-0, dar trupa lui Constantin Ştefan, recent refăcut după Covid a restabilit egalitatea şi a preluat chiar conducerea pe tabelă, dar adversarii au întors scorul pe finalul primei părţi şi au intrat la cabine cu avantaj, 15-14.

A doua repriză a adus revenirea lui Dinamo, care nu a arătat absolut deloc că nu a jucat un meci oficial de aproape o lună. ”Câinii” au făcut recital pe semicerc şi au închis partida în favoarea lor.

Dinamo: Missaoui, Heidarirad – Savenco, Asoltanei, Humet, Gavriloaia 3, Vujic 4, Vrankovic 5, Szasz, Negru 7, Mousavi, Bizău 1, Hebo 1, Botea 4, Shebib 4, Bannour

Nimes: Paul, Desbonnet 1 – Guigou, Gallego 8, Nieto, Dupuy 1, Minel 2, Sanad 7, Acquevillo, Gibernon, Derisbourg, Rebichon 1, Tobie 1, Tesio, Hesham 6.

  • În următorul meci, Dinamo va juca în deplasare, pe terenul principalei favorite a grupei, Fuchse Berlin.

Lasă un răspuns