Pablo Cortacero, atacat furibund de fanii din P.C.H: “Pe 21 Decembrie am mai ieşit odată în stradă!”

Situația de la Dinamo este una dispertă. Fanii nu mai suportă și au sărit la gâtul lui Pablo Cortacero, pe care l-au făcut praf. Suporterii ”câinilor” au mers și mai departe și au cerut ajutorul ambasadorului Spaniei în România pentru a afla cine sunt ”marii tâlhari”.

De asemenea, PCH solicită autorităţilor din România şi din Spania “să se sesizeze în legătură cu escrocheria care se pune la cale de către acest grup organizat ce provine din Spania, o afacere cu iz de spălare a banilor”.

Scene ireale au avut loc la baza de la Săftica. Antrenamentul “câinilor roşii” nu a mai avut loc şi asta din cauza faptului că niciun membru al staff-ului medical nu era de faţă. Evident, Cosmin Contra a fost nevoit să anuleze şedinţa de pregătire. Dacă această problemă va continua, echipa noastră riscă să piardă la masa verde următorul meci în lipsa unui medic la echipă.

Mai mult, Dinamo trebuie să plătească 800.000 de lei până la sfârşitul lunii, altfel echipa va fi depunctată cu şase puncte.

Cortacero a promis o majorare de capital în urma şedinţei acţionarilor, convocată pentru 21 decembrie, însă fanii s-au săturat de minciunile spaniolilor.

“NU VEI SCĂPA, NU TE VEI PUTEA ASCUNDE! ROMÂNII ŞI CÂINII TE VOR GĂSI ORIUNDE!

Pabl0 Corta0 vrea să bage 5 milioane, dar n-are bani să asigure prezenţa unui staff medical pentru meciul de Cupă de sâmbătă…

Există riscul să pierdem cu 0-3 la masa verde, iar peste câteva zile urmează să rămânem fără 6 puncte din 9, pentru că spaniolii n-au fost în stare să plătească nişte datorii. Dar asta contează prea puţin pentru actualii stăpâni ai lui Dinamo. Ei se ţin de convocări pentru 21 decembrie.

Să le spună cineva acestor tractorişti că pe 21 Decembrie am mai ieşit odată în stradă şi nu ne-au putut opri nici Securitatea, nici USLA, nici toată Armata Comandantului Suprem.

SOLICITĂM SPRIJINUL AMBASADORULUI Spaniei la Bucureşti, Excelenţa Sa Manuel Larrotcha Parada!

Situaţia creată prin înşelătoria pusă la cale de un grup de cetăţeni spanioli poate scoate în stradă zeci de mii de români. Comunitatea dinamoviştilor numără câteva milioane de suporteri în România, iar comunitatea românilor din Spania depăşeşte 1 milion de conaţionali. SUNTEM PESTE TOT!

ÎI INVITĂM PE CÂINI să trimită textul acestei postări şi orice alt comentariu prin care solicităm sprijinul Excelenţei Sale, pe adresa: emb.bucarest@maec.es

Solicităm autorităţilor din România şi din Spania să se sesizeze în legătură cu escrocheria care se pune la cale de către acest grup organizat ce provine din Spania, o afacere cu iz de spălare a banilor.

E plină presa iberică de articole rasiste la adresa românilor în ultimele decenii. Excelenţa Voastră, domnule ambsador, aşa cum nouă nu ne place să fim arătaţi cu degetul pe nedrept din cauza unor infractori rătăciţi prin Madrid, nici dumneavoastră nu v-ar plăcea ca spaniolii să fie numiţi hoţi şi şarlatani din cauza unei grupări de iberici rătăcită prin România. Din păcate, aceasta este prima implicare spaniolă în sportul românesc (pentru că investiţie nu o putem numi) şi este o ruşine pentru întreaga Spanie.

Dacă lucrurile nu se vor îndrepta, vom face tot ce putem pentru ca toată planeta să afle cine sunt de fapt marii tâlhari, cine sunt impostorii cu acte, care este naţia lor şi pe unde încearcă să se ascundă”, se arată într-un comunicat al PCH.

Lasă un răspuns