Cortacero neagă faptul că a refuzat ajutorul financiar al fanilor: “Eu doream suma respectivă cu condiţia asta”

Fanii dinamoviști din proiectul DDB, au anunțat că spaniolii ce conduc Dinamo au refuzat oferta de ajutor financiar.

Acum, însă, Pablo Cortacero, neagă faptul că a refuzat ajutorul financiar al fanilor lui Dinamo. Spaniolul aruncă vina către suporteri, chiar după ce s-a speculat că nu a vrut să accepte împrumutul de 200.000 de euro. Totul se leagă de anumite procente din acţiunile clubului.

”Eu vreau să fiu un om corect şi transparent. Recunosc că le-am cerut fanilor împrumut 200 de mii de euro, cu garanţia a 25 la sută dintre acţiuni, pentru o perioadă de timp limitată. Dacă nu îi returnam, garanţia erau acţiunile. Ei voiau, însă, de fapt, să cumpere 25 la sută cu acei 200 de mii.

Eu doream suma respectivă cu condiţia asta şi dacă nu o returnam, acţiunile erau garanţia”, a declarat Pablo Cortacero, pentru ProSport.

Asociația Peluza Cătălin Hîldan Dinamo dețin 20.06 la sută din acțiunile clubului au oferit detalii de la tratativele cu Pablo Cortacero și arată că ibericul ar fi vrut să obțină suma de bani din partea lor prezentând documente false.

„Pablo a încercat să ne ia ochii cu un document fals (vezi foto), care este cea mai clară dovadă a faptului că avem de-a face cu un grup infracțional organizat. Documentul este datat 25 nov 2019!! Dinamo București este scris Dynamo Bucaresti. 1.500.000€ este scris în litere ”ONE MILLION FIVE HUNDRED EUROS”, care înseamnă de fapt 1.000.500€.

Se vorbește despre o fundație care nu există, la fel cum nu există niciun fond de investiții ”Benel”. Fundația se angajează să vireze niște bani imediat ce va fi platit un profit”, este o parte din postarea fanilor dinamoviști.

Lasă un răspuns