VIDEO | S-a trezit haita! ”Câinii” merg în optimile Cupei României

Dinamo a învins Viitorul cu 3-0 și s-a calificat fără emoții în optimile de finală ale Cupei României, după un meci pe care l-a dominat autoritar de la un capăt la altul.

La, probabil, ultimul meci pe bancă a lui Cosmin Contra, „câinii” au avut un debut de meci senzațional, au înscris de două ori în primele 15 minute și au mai ratat alte 2-3 ocazii imense. Deian Sorescu și Diego Fabbrini cu o dublă spectaculoasă au adus o mare fericire în tabără dinamovistă.

Dacă în prima repriză nu prea a existat pe teren, Viitorul a încercat să repare situația în partea secundă, a avut chiar și câteva oportunități de a marca, însă, per ansamblu, a arătat prea puțin pentru o echipă cu pretenții la accederea în fazele superioare ale competiției.

Elevii lui Cosmin Contra au ajuns la a doua victorie cu 3-0 la rând, având șase goluri marcate și niciunul primit.

  • În ciuda succesului de pe teren, criza financiară rămâne extrem de profundă, dar jucătorii se pot consola cu primele oferite de suporteri. Fanii ”câinilor” au vândut bilete virtuale și au strâns 70.000 de lei pentru a-i recompensa pe fotbaliști în caz de victorie.