Cosmin Contra e de neînduplecat: “În ceasul al 12-lea să se întâmple ce s-a promis”

Dinamo a făcut spectacol cu Viitorul, chiar la ultimul meci cu Cosmin Contra pe banca echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare. ”Câinii” s-au impus cu 3-0 și s-au calificat în optimile Cupei României.

La finalul partidei, Cosmin Contra și-a felicitat jucătorii, care, în ciuda numeroaselor probleme din cadrul clubului, au arătat un joc excelent și s-au impus clar.

“Era o chestiune de timp până să înceapă lucrurile să funcționeze. Chiar dacă am avut 5 înfrângeri în rând, în multe meciuri am avut la fel de multe ocazii ca azi. În celelalte meciuri am ratat și am și primit goluri foarte ușor. Vreau să-mi felicit jucătorii. În situația în care este acum, să câștigi două meciuri cu 3-0 și de maniera aceasta, mă face să fiu foarte fericit și să le mulțumesc din suflet pentru ce au făcut.

Mă bucur pentru ei, știu că le e greu să vină să se antreneze, să vină să joace, dar uite că dau dovadă de caracter, când multă lume i-a blamat. Mă bucur că lucrurile încep să funcționeze, arată foarte bine din toate punctele de vedere.

Adevărul e că au fost două goluri foarte frumoase, dar, per ansamblu, ca joc, am avut multe ocazii, am fost agresivi, nu ne-am oprit la 2-0. Chiar dacă am avut un moment în a doua repriză când am pierdut mijlocul terenului, per ansamblu a fost o victorie meritată. Sunt jucători de valoare, mă bucur că au început să dea goluri și e al doilea meci consecutiv în care nu iau gol.

Jucăm pentru fani. Au venit aseară, după antrenament, să vorbească cu băieții. Contează pentru jucători să-i simtă aproape, să-i motiveze în situație asta grea. Victoriile pe care le obținem sunt și pentru ei”, a spus Contra, după meciul cu Viitorul.

Chiar și după această victorie, Cosmin Contra rămâne de neînduplecat și vrea să plece de la echipă. ”Guriță” a dezvăluit faptul că nu a încasat niciun euro de a Dinamo de 100 de zile.

“Din punctul meu de vedere, întotdeauna există o cale de înțelegere. Dacă voi pleca, mereu e o cale de înțelegere. Niciodată nu e prea târziu în a se înțelege două părți. Întotdeauna voi fi dispus să ajung la o înțelegere. Ce am trăit eu în astea trei luni nu doresc niciunui antrenor.

Nu-mi convine că am fost naiv și am crezut într-un om, că poate fi un proiect. Mi-aș dori în ceasul al 12-lea să se întâmple ce s-a promis. Luni se vor face 100 de zile în care n-am primit niciun euro din salariu. Nici eu, nici jucătorii. Indiferent ce se va întâmplă, va fi o cale de înțelegere.

Mâine vom avea pauză. Jucăm vineri și vom programa antrenamentul luni dimineață. Vom vedea ce se va întâmpla. În principiu, programăm antrenamentul luni dimineață. Aștept, telefonul e deschis la orice oră. Directorul sportiv e aici, pe hol. Dacă are ceva să-mi transmită, îl aștept cu drag, nu e nicio problemă”, a mai spus Contra.

Lasă un răspuns