VIDEO | Diego Fabbrini: ”Vom încerca să ne ridicăm” Ce spune despre posibilitatea de a pleca

Dinamo a învins Viitorul cu 3-0 și s-a calificat fără emoții în optimile de finală ale Cupei României, după un meci pe care l-a dominat autoritar de la un capăt la altul.

La, probabil, ultimul meci pe bancă a lui Cosmin Contra, „câinii” au avut un debut de meci senzațional, au înscris de două ori în primele 15 minute și au mai ratat alte 2-3 ocazii imense.

Diego Fabbrini (30 de ani), autorul unei „duble” în victoria de vineri seară, s-a declarat mulțumit de prestația echipei sale și a lăsat de înțeles că își dorește să continue la clubul nostru.

„Cred că acest meci a fost bun din partea tuturor, am câștigat două meciuri la rând, era important să câștigăm astăzi pentru că în trecut am avut câteva probleme. Cred că suntem pe drumul bun și trebuie să continuăm așa în viitor. Suporterii ne susțin de fiecare dată, sunt alături de noi, încearcă să rezolve această situație. Noi încercăm să jucăm cât se poate de bine.

Eu mai am doi ani de contract aici, familia mea își dorește să rămână la București, fiica mea merge la școală aici. Cu toții sperăm ca problemele să se rezolve, noi ne gândim doar să jucăm și să ne simțim bine pe teren. Echipa are rezultate bune acum și trebuie să continuăm așa, în prima parte a campionatului am pierdut multe meciuri. Vom încerca să ne ridicăm”, a spus Fabbrini la final.

Fabbrini a înscris două goluri magnifice în poarta Viitorului și a fost omul meciului. Execuțiile sale au fost superbe, însă chiar dacă poartă același prenume cu marele Diego Maradona, nu crede că îi ajunge nici la degetul cel mic. „El Pibe D’oro” a decedat pe 25 noiembrie.

„Sunt mândru cu acest nume. Cu siguranță că Maradona a fost cel mai bun fotbalist din toate timpurile, cel puțin pentru mine. E imposibil pentru mine să fac ceea ce făcea el, deci cu siguranță nu poate fi un exemplu pentru mine, însă cu siguranță a fost cel mai bun jucător”, a spus Fabbrini.

Lasă un răspuns