Suporterii lui Dinamo vor da prime jucătorilor, după succesul cu Viitorul, din Cupa României

Dinamo a făcut spectacol cu Viitorul, poate la ultimul meci cu Cosmin Contra pe banca echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare. ”Câinii” s-au impus cu 3-0 și s-au calificat în optimile Cupei României. Fabbrini a fost omul meciului, italianul a marcat de două ori, iar cealălalt gol a fost semnat de Deian Sorescu.

Înaintea meciului, suporterii dinamovişti s-au adunat pe Bulevardul Barbu Văcărescu, în apropierea intrării dinspre peluza rezervată lor în stadionul ”Ştefan cel Mare”, şi şi-au arătat susţinerea faţă de echipa lor de suflet, după cum se poate vedea şi în videoclip.

De asemenea, fanii din Peluza Cătălin Hîldan au protestat faţă de conducerea spaniolă şi de Pablo Cortacero pentru situaţia dramatică prin care trece Dinamo din punct de vedere financiar.

După această victorie, fotbaliștii lui Contra vor primi din partea fanilor o primă din biletele virtuale cumpărate de dinamoviști pentru această partidă. Suporterii nu se opresc însă aici și propun să repetăm acest gest și la următorul meci de campionat, din deplasare cu FC Arges.

HAI ȘI CU PRIMA DEPLASARE SOLD OUT!

Apelul celor din „Peluza Cătălin Hîldan'” se pare că s-a bucurat imediat de succes, întrucât dinamoviștii au cumpărat deja nu mai puțin de 3.600 de bilete pentru meciul care se va disputa vineri, 4 decembrie, de la ora 20:30.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s