Gigi Mulțescu, uitat de investitorii spanioli de la Dinamo: “Noi am fost nedreptățiți”

Conducătorii care au cumpărat clubul de la Ionuț Negoiță nu i-au dat niciun leu din salariul trecut lui Gigi Mulțescu.

Antrenorul care a fost salvatorul lui Dinamo sezonul trecut când echipa a evitat retrogradarea, este foarte dezamăgit și le aduce aminte investitorilor că și-a riscat sănătatea, prezentându-se la meciuri și la antrenamente în plină pandemie de COVID-19.

”Pentru mine e foarte neplăcut, am venit într-un moment foarte greu pentru Dinamo, am o vârstă, a fost un risc și cu pandemia, am făcut eforturi.

Dar spaniolii s-au purtat urât cu noi, au fost aroganți. Ne făceau amatori, nu pe noi, pe toți cei din fotbalul românesc.

Eu am crezut că vin cu un buget pe măsură, a fost o efervescență, dar după ceva timp s-a văzut că lucrurile nu stau chiar așa.

Iar noi am fost nedreptățiți, noi suntem cei mai vitregiți, noi nu am luat nimic”, a spus Gigi Mulțescu la Digi Sport.

Tehnicianul în vârstă de 69 de ani este convins că Dinamo poate câștiga titlul, dacă se rezolvă problemele financiare. Totodată, Mulțescu vorbit și despre o posibilă revenire a lui Nicolae Badea la conducerea FC Dinamo.

„Am privit cu mare entuziasm venirea spaniolilor. Mă gândeam că au un plan bun, dar am văzut că lucrurile nu stau așa. Contra și echipa au avut probleme pentru că nu construiește nimic în două etape. Am fost nemulțumit și nedreptățit și lucrurile nu au fost în regulă.

Este un om de mare succes și ar fi foarte bine. Domnul Badea are încă o rană sângerândă și el a spus că nu a plecat de la Dinamo. Eu spun că această echipă poate să câștige campionatul!

Dacă se găsesc doi oameni de afaceri care să discute cu jucătorii, să mai accepte reducerea contractului, ar fi foarte bine. Eu spun că pot să termine campionatul pe primul loc. Dacă aș avea 50 sau 60 de milioane aș investi la Dinamo”, a mai declarat Gigi Mulțescu.

Lasă un răspuns