Șefii puși de Cortacero la Dinamo se tem de fanii dinamoviști: “Am vorbit cu autoritățile, am vorbit cu poliția”

Dinamo s-a afundat în datorii în ultimele 4 luni de când spaniolii au preluat clubul de la Ionuț Negoiță.

Pablo Cortacero și oamenii săi păreau să devină salvatorii lui Dinamo în momentul în care au venit în România, însă timpul a arătat că investitorii iberici nu dețin resursele financiare pentru a susține clubul din Ștefan cel Mare. Succesorii lui Ionuț Negoiță au arătat că nu dețin o strategie compatibilă cu aspirațiile firești ale unei grupări la care au jucat Mircea Lucescu, Florea Dumitrache, Cornel Dinu, Gigi Mulțescu, Dorin Mateuț sau Ioan Andone, nu și-au plătit jucătorii, iar Cosmin Contra e pe picior de plecare.

Fanii nu mai au deloc încredere în conducătorii spanioli. Dinamoviștii au răbufnit și cer urgent îndepărtarea lor.

“Rufo Collado a fost amenințat de un grup de fani radicali, de ultrași. I-au spus să plece. E inacceptabil. A mai fost un episod pe 25 noiembrie la hotel, un grup de ultrași au bătut la ușa președintelui executiv, am răspuns eu pentru că mă aflam acolo. Rufo Collado mi-a spus că a fost abordat de fani care i-au transmis să plece cu primul avion. Noi ne facem treaba, nu ne temem. E o situație gravă. Am vorbit cu autoritățile, am vorbit cu poliția.

Noi nu avem bani să punem în club, noi gestionăm ceea ce avem. Am contactat și ambasada Spaniei, știe tot ce s-a întâmplat. Cortacero spune că vine în România. Dacă fanii l-ar aștepta la aeroport, așa cum au spus, ar fi încă un episod foarte grav.Cred că fanii nu au nimic cu noi din punct de vedere personal. Noi suntem fața lui Dinamo, dar suntem parte din soluție, nu parte din problema”, a spus Alex Couto, directorul general al lui Dinamo, pentru Pro X.

Suporterii dinamoviști au declarat că vor face tot ce le va sta în putință pentru a lua clubul din mâinile spaniolilor, spunând despre aceștia că sunt doar niște impostori și nu au venit cu gânduri bune în România. Fanii au reușit înaintea meciului de Cupă, contra Viitorului, să stângă bani din vânzarea biletelor virtuale pentru a le plăti jucătorilor de la echipă o parte din datorii.

Lasă un răspuns