Cosmin Contra s-a despărțit de Dinamo cu un gust amar: ”Conducerea nu a dat niciun semn!”

Cosmin Contra (44 de ani) a părăsit-o astăzi pe Dinamo. „Guriță” s-a prezentat la antrenamentul echipei însă nu l-a condus, acesta fiind dirijat de antrenorul secund „Jerry” Gane. Contra și-a luat rămas bun de la jucătorii pe care i-a pregătit timp de 11 meciuri.

La meciul cu FC Argeș de vineri seară, echipa va fi pregătită de Gane și Iulian Mihăescu, antrenor cu licența PRO, care a fost convins să se întoarcă la Dinamo. Spaniolii s-au răzgândit și în privința lui Gică Mihali, pe care ieri au încercat să-l dea afară, astfel că fostul fundaș va rămâne în staff.

”Plec cu sentimentul că puteam să fac mai mult pe temă sportivă, dar asta e… Da, da… (n.r întrebat dacă Borja Valle și Isma Lopez au plecat) Nu mă întrebați pe mine de jucători.

Cei de la club n-au mai dat niciun semn. Nu e treaba mea, e treaba celor care conduc clubul în momentul de față. Fiecare persoană are o limită, a mea a ajuns deja peste limită. Am plecat în fotbalul mare de la Dinamo, acum trei ani am fost aproape să câștig campionatul, e un club care merita acest efort.

Suporterii trebuie să înțeleagă că sănătatea e mai presus de orice, îmi pare rău că n-am putut să fac mai mult. Nu mai revin în România”, a declarat Cosmin Contra la plecarea de la baza Săftica.

3 gânduri despre &8222;Cosmin Contra s-a despărțit de Dinamo cu un gust amar: ”Conducerea nu a dat niciun semn!”&8221;

Lasă un răspuns