VIDEO | Alexander Gonzalez s-a despărțit de Dinamo: „Cel mai rău lucru pe care îl poți face unui om este să îl duci într-o altă țară și să nu îi dai niciun euro”

Alexander Gonzalez a plecat de la Dinamo si acesta a explicat de ce a luat decizia de a pleca inainte de finalul anului.

“Am vrut sa va povestesc pe scurt situatia mea actuala de cand am inceput sa joc in prima divizie de fotbal din Romania. Am spus intotdeauna ca fiecare persoana vorbeste din realitatea sa, ca nu toate sunt la fel.
Reprezentantul meu a primit un apel la sfarsitul lunii august , pentru un interes de la unul dintre cele mai mari si istorice cluburi din Romania, Dinamo Bucuresti.

A durat doar 34 zile pentru a fi in Romania, totul parea sa mearga destul de bine, ne-au oferit un contract acceptabil si conditii bune. Mi-au oferit un an de contract, am cerut doi, stiind ca am doi copii si, prin urmare am nevoie de stabilitate pentru ei. Cand am ajuns aici, au inceput sa imi povesteasca despre un proiect, care a transformat totul intr-o eroare totala, nimic nu exista.

Totul era o lume a minciunilor. Ne-au dat niste masini jenante, au promis ca le schimba in fiecare zi, au trecut 3 luni si asta nu s-a intamplat niciodata, un stadion nou, o baza de pregatire noua. Ca urma sa jucam provizoriu pe Aren Nationala in timp ce se efectua lucrarile de renovare ale vechiului stadion, in care cele din urma a fost o onoare sa jucam pe stadionul Dinamo, deoarece clubul, in acest loc, a castigat atatea trofee.

Am semnat pe doi ani si aveam 4 luni aici si nici nu au platit vreodata salariul convenit. Nu am fost inselat doar eu, in aceeasi situatie sunt colegii mei, jucatorii, antrenorii, personalul medical, angajatii clubului, care sunt destul de afectati de aceasta situatie.

Au fost saptamani si zile grele, pana cand intr-o zi au plecat doi dintre prietenii mei, o alta zi medicul nu mai era acolo, o alta zi maseurul, o alta zi bucatarii au plecat, trist sa vezi un astfel de club ca este scufundat in aceasta situatie. Am intalnit oameni minunati, jucatori extraordinari si coechipieri. Ii multumesc lui Dumnezeu ca ai mei copii sunt mici si nu inteleg nimic, ca unul dintre cele mai rele lucruri care se poate intampla este sa ajunga intr-o tara straina, sa ajunga in situatia de a nu primi niciun ban, sa sustina familia.

Sa te joci cu viata oamenilor este cel mai rau lucru pe care il poti face…au adus o gramada de familii in genunchi, fara sa gandeasca ca toitul s-ar transforma intr-o discutie eterna si untr-o un mediu total ostil”, a fost o parte din mesajul venezuelanului pe instagram.