OFICIAL | Andrei Blejdea la Dinamo! Vezi pe ce perioadă a semnat

Andrei Blejdea, atacantul de bandă stânga în vârstă de 24 de ani proaspăt despărțit de FC Argeș, este noul jucător a lui Dinamo.

Chiar și în această situație dificilă, când mulți jucători amenință cu plecarea dacă salariile nu vor fi plătite, Blejdea a acceptat să vină în ”Ștefan cel Mare”.

„Ultima oară la FC Argeș, fotbalistul Andrei Blejdea (născut pe 22 iunie 1996 în Capitală) a semnat astăzi un contract cu Dinamo București, valabil până la 30 iunie 2022, a anunțat conducerea sportivă a clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial.

Mijlocaș ofensiv, Andrei Blejdea a fost format la Academia Dinamo, fiind coleg de generație la grupa de juniori 1996 cu Ionuț Nedelcearu și Andrei Radu.

Fost component al reprezentativei de juniori sub 17 ani a României (8 selecții), Andrei Blejdea a plecat din Ștefan cel Mare în 2014 la Wil (Elveția) și a mai jucat în carieră pentru Domzale U19 și Kranj (ambele din Slovenia), Eintracht Braunschweig II (Germania), Academica Clinceni, Pandurii Tg. Jiu și FC Argeș, cu care a promovat vara trecută în prima ligă a României”, este anunțul lui Dinamo.

  • 150.000 de euro este cota de piață a lui Blejdea, care va juca la Dinamo cu numărul 19.

Lasă un răspuns