Cortacero, acuzat de fanii din DDB că vrea să falimenteze clubul Dinamo! Detalii despre despărțirea de Aleix Garcia

Dinamo a anunțat despărțirea de Aleix Garcia, iar la scurt timp a șters postarea din mediul online. Ulterior, fotbalistul spaniol a postat un mesaj de despărțire.

Reprezentanții Peluzei „Cătălin Hîldan” nu îl iartă pe Pablo Cortacero după ce i-ar fi semnat rezilierea mijlocașului spaniol în vârstă de 23 de ani și acuză faptul că Cortacero nu are drept de semnătură la Dinamo. Mai mult, suporterii dinamoviști susțin că Aleix Garcia purta discuții cu DDB în vederea unei despărțiri amiabile, însă Pablo Cortacero s-a obligat, prin documentul semnat, să îi plătească 90 de mii de euro în termen de 13 zile. În caz contrar, jucătorul poate chiar cere daune de 130 de mii de euro.

„Deși Aleix Garcia era implicat în discuții cu DDB, care îi pusese pe masă o ofertă onestă, în beneficiul ambelor părți, (jucător-club) gașca condusă de Cortacero i-a propus rezilierea contractului cu efect imediat și în condiții dezastruoase pentru club.

Mai exact, Pablo Cortacero a semnat un acord cu jucătorul, prin care clubul Dinamo se obligă să îi achite 90.000 € net, virați în termen de 13 zile, Aleix Garcia urmând să devină astfel jucător liber.

Spaniolii au plusat! În cazul în care Dinamo nu va efectua plata în termenii stipulați, clubul se obligă să îi plătească daune lui Aleix Garcia, în valoare de 40.000 €, net.

Suma totală, așadar, este de 130.000 de Euro, pe care jucătorul ar fi îndreptățit să o ceară printr-un eventual memoriu la FIFA.

Repetăm! Toate acestea, în condițiile în care Cortacero & CO au cunoștintă de faptul că Aleix Garcia și clubul Dinamo, prin intermediul DDB, sunt angrenați deja în discuții menite să rezolve lucrurile pe cale amiabilă, în cu totul alte condiții, din care să nu piardă nici una dintre părți.

Jucătorul a semnat, din păcate, fiind și el tot o victimă a acestor indivizi fără scrupule. Reprezentanții lui Dinamo la FRF sunt Constantin Eftimescu și Cornel Țălnar, singurii oficiali a căror semnătură este recunoscută de către forul în cauză”, susține Peluza „Cătălin Hîldan”, într-o postare publicată pe Facebook.

  • Aleix Garcia a trecut și pe la Manchester City, echipă pentru care a reușit un gol într-un duel de Cupă în septembrie 2016. Mijlocașul a evoluat la toate reprezentativele de juniori ale Spaniei, însa nu a fost vreodată convocat la echipa mare. Garcia are 23 ani și valorează 2 milioane de euro, conform transfermarkt.

Lasă un răspuns