COMUNICAT DDB | Trei jucători de la Dinamo au acceptat micşorarea salariilor!

Dinamo e obișnuită mai mult cu plecările decât cu prelungirile de contracte în această perioadă. Cu toate acestea, suporterii din Programul DDB au reuşit să cadă la o înțelegere cu Magaye Gueye, Diego Fabbrini și Vlad Achim, care au acceptat micşorarea salariilor. În plus, Fabbrini şi-a prelungit contractul cu ‘roş-albii’ până în vara anului 2022.

Anunțul a fost făcut printr-un comunicat oficial emis de suporterii acționari din Ștefan cel Mare

“DDB S-A ÎNȚELES CU TREI JUCĂTORI
Începem să vă dăm veștile pe care le așteptați!
Discuțiile purtate de DDB cu jucătorii noștri încep să se materializeze. Astăzi suntem în măsură să vă anunțăm că DIEGO FABBRINI, VLAD ACHIM și MAGAYE GUEYE continuă alături de noi la Dinamo!

Diego, Vlad și Magaye sunt jucători foarte importanți pentru proiectul pe care îl construim pe termen lung, un proiect care înseamnă salvarea clubului și redescoperirea performanței.

Toți trei au acceptat micșorarea salariilor pentru o perioadă, demonstrând încă o dată că știu să ofere atunci când li se oferă. Iar suporterii lui Dinamo dau jucătorilor mult de tot!
Mai mult decât atât, contractul cu Fabbrini a fost prelungit cu încă un an”, se arată în comunicatul emis de DDB.

Următoarea țintă a suporterilor acționari este prelungirea contractului lui Deian Sorescu. Acesta fiind o piesă de bază în sistemul lui Jerry Gane și un jucător de perspectivă, cu un mare potential.

“Implicarea voastră în proiectul DDB a avut un rol determinant, să continuăm în același ritm toți cei care iubim Dinamo! După atâtea promisiuni neonorate din partea acționarului majoritar, jucătorii aveau motive să fie neîncrezători și să-și dorească să plece.
Dar răspunsul suporterilor a fost demonstrația că putem aduna 55.000€ realizând un sold out pe cea mai mare Arenă a țării, într-o singură săptămână.

ÎMPREUNĂ PUTEM ȚINE ECHIPA, CÂINILOR, FĂRĂ PROBLEME.

Continuăm tratativele cu Deian Sorescu, căpitanul de la Hermannstadt, golgheterul sezonului trecut, una dintre certiudinile noastre, însă speranță ca vârsță, precum și cu toți ceilalți jucători. TOȚI MERITĂ SĂ RĂMÂNĂ LA DINAMO. Au valoare și au arătat CARACTER.
Le mulțumim jucătorilor pentru încredere și suntem convinși că nu vor regreta alegerea de a rămâne la Dinamo în cel mai greu moment al istoriei acestui club!
Vă mulțumim și vouă, tuturor, pentru că împreună suntem gata să producem un nou miracol al Proiectului Socios!”, au transmis cei de la DDB în același comunicat.

  • Până acum, Dinamo a pierdut 8 jucători aduşi în toamna anului trecut, din cauza restanţelor salariale: Borja Valle, Alexander Gonzalez, Isma Lopez, Abdoulaye Ba, Rene Hinojo, Aleix Garcia, Tomas Mejias şi Juan Camara.

Lasă un răspuns