Diego Fabbrini: ”Am avut mai mult de o ofertă în această iarnă”. Vezi ce spune despre renegocierea contractului cu Dinamo

Dinamo a fost învinsă pe teren propriu cu 1-0 de Chindia Târgovişte. Oaspeţii s-au impus datorită reuşitei lui Berisha. În urma acestui rezultat, Chindia a rămas pe locul şase în Liga 1, cu 24 de puncte, în timp ce Dinamo e pe opt, cu 19 puncte.

Diego Fabbrini (30 de ani) s-a declarat dezamăgit de rezultatul jocului cu dâmbovițenii, dar a făcut un anunț uriaș pentru fanii lui Dinamo, la finalul partidei. Italianul a recunoscut că a avut oferte în această iarnă, dar a luat decizia să rămână în Ștefan cel Mare.

“N-au fost bune condițiile azi. Terenul înghețat, am fost ghinioniști, pentru că era un meci important pentru noi. Acum trebuie să ne gândim la partida următoare. Nu, n-a fost teren pentru fotbal, a trebuit să ne adaptăm cu toții. Eu? Nu am semnat încă, dar avem o înțelegere. Dacă voi câștiga mai puțin cu noul contract? Nu zic, e o chestiune privată, între mine și club.

Există o înțelegere, probabil că săptămâna viitoare voi semna și îmi voi retrage memoriul. Eu și familia mea ne simțim bine la Dinamo, în București. Dar e important să se rezolve problemele de acum. Sper că DDB va rezolva. Am avut mai mult de o ofertă, nu doar de la CFR Cluj. Însă voi rămâne. E normal să ai oferte în perioada de transferuri”, a declarat Fabbrini la finalul meciului.

Lasă un răspuns