Ionel Gane: “Eu nu am de gând să renunț” + “Suntem în discuții cu jucători”

Dinamo a pierdut meciul de pe teren propriu cu Chindia Târgovişte, scor 0-1, în etapa a 17-a din Liga 1. Pe un teren îngheţat, niciuna dintre echipe nu a putut construi faze de poartă. Tehnicianul echipei noastre, s-a declarat extrem de nemulţumit de faptul că instalaţia de încălzire a gazonului n-a funcţionat şi vrea să ceară explicaţii.

“A fost puţin fotbal! Credeam că se poate juca aşa, dar pe parcurs a fost foarte greu. Băieţii s-au temut pentru integritatea lor, a fost un teren îngheţat. A fost un meci închis, în care niciuna dintre echipe n-a riscat. Ei au profitat de faza fixă şi au înscris. Nu ne-am creat ocazii, am pierdut un moment important pentru moralul nostru, să rămânem acolo în prima parte a clasamentului. Trebuie să văd ce s-a întâmplat, trebuia dat drumul la instalaţia de încălzire. Mă tem pe viitor ce se întâmplă când vor fi temperaturi mai scăzute decât astăzi. Va fi foarte greu să recuperăm jucătorii după un asemenea efort. Se pot accidenta, avem meciuri din trei în trei zile. În fiecare an vorbim şi întâlnim aceeaşi situaţie. Nu putem lăsa lucrurile aşa cu gazonul. Ar trebui să avem un gazon foarte bun”, a spus Ionel Gane la finalul partidei.

Antrenorul în vârstă de 49 de ani, Ionel Gane, a vorbit și despre situația actuală a echipei și a dat de înțeles că nu îl mai crede pe Pablo Cortacero și tot ceea ce își dorește în acest moment este să nu mai piardă jucători. Acesta se bazează pe suporterii-acționari care poartă negocieri cu fotbaliștii în acest sens.


„Știam, după plecarea jucătorilor… Dacă vrei aduci un jucător, e greu să-l convingi să vină, până când nu se limpezesc lucrurile administrative. Suntem în competiție acum și e greu să aduci jucători, să îi pregătești. Cei din DDB încearcă să facă tot posibilul să nu mai plece jucători.

Nu au intrat banii. Am văzut un interviu cu Cortacero. Nu știu ce are de gând acest om. Probabil că se trezește dimineața și visează. Din august n-a adus un euro. Singurii care încearcă să rezolve sunt din DDB.

Eu nu am de gând să renunț. Încercăm să ridicăm nivelul. Nu aș vrea să mai plece jucătorii importanți. O să vedem ce o să se întâmple zilele astea. Sunt surprins plăcut de fidelitatea lui Fabbrini și a celorlalți care au decis să rămână. Trebuie apreciat acest lucru. Cu o victorie intram în primele 6. În acest moment, nu mă gândesc la play-off, mă gândesc la lot, să nu-mi plece jucătorii. Lucrurile se pot schimba și să urcăm în clasament. Suntem în discuții cu jucători. De aia am adus un director sportiv. Încercăm să îmbunătățim acest aspect.

Am vorbit constant cu Cosmin Contra. Atunci când a plecat am discutat cu el și mi-a spus că trebuie să rămân să ajut echipa. Nu există nici un conflict între mine și Cosmin”, a mai spus Gane.

Lasă un răspuns