Nu toţi dinamoviştii îşi caută echipă. „O să rămân aici până la sfârşit”

Dinamo a pierdut meciul cu Chindia Târgoviște, 0-1, iar elevii lui Jerry Gane trebuie să mai tragă pentru a ajunge pe locurile de play-off. Oaspeții au arătat mai bine și au dat lovitura în Ștefan cel Mare, în ciuda intervențiilor excelente ale lui Mihai Eșanu.

Portarul în vârstă de 22 de ani, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo, în meciul cu Chindia Târgoviște. Eșanu le dă o veste bună fanilor și spune că va rămâne la echipă până la final.

„Și noi și ei am jucat pe același teren. Și noi, și ei, am fost dezavantajați. Asta e, chiar nu știu dacă avem încălzire, dacă merge. Am reușit să câștigăm un meci, aveam un moral bun. În afară de momemnetele când nu suntem la meci și la antrenament, nu ne gândim la problemele pe care le știe toată lumea de la club.

Mi-a venit șansă. M-am antrenat foarte bine, sper să profit de ea și când mister se bazează pe mine, să dau ce e mai bun. Îmi pare rău că după intervenția aia nu am putut să fac mai mult. Nu am văzut mingea. Era bine să păstrez poarta curată. Fiecare decide pentru el, eu o să rămân aici până la sfârșit. Sper să ne salvam. Vreau să rămân până când am contract”, a declarat Mihai Eșanu la finalul meciului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s