Noul director sportiv al lui Dinamo, dă o veste bună: „Băieţii îşi doresc să rămână”

Noul manager sportiv al lui Dinamo, Marius Adrian Nicolae a vorbit despre rolul său în cadrul clubului și a oferit detaliile venirii sale la Dinamo. Oficialul dinamovist nu a ezitat să nu critice conducerea spaniolă de la Dinamo şi a susţinut că DDB îşi continuă munca de convingere cu actualii jucători din lot.

„Vorbim despre Dinamo, cel mai mare club din România, cu suporteri minunaţi, cu DDB. Nu ai cum să stai acasă, să nu vii, să nu dai o mână de ajutor. Prin experienţa mea încerc să ajut prin redresarea situaţiei. E o discuţie mai veche, e a cincea oară când a fost vorba să revin la Dinamo. Într-un final, echipa DDB şi clubul Dinamo au avut încredere în mine şi sper să nu dezamăgesc.

La nivel mental nu e o situaţie prea bună, băeţii îşi doresc să rămână, chiar dacă văd că negativismul e promovat. Să ştiţi că situaţia nu e chiar aşa. Băieţii îşi doresc să rămână. Putea pleca precum spaniolii, cei care au plecat. Se fac pași rapizi şi buni, în sensul de a rezolva problemele. Sunt discuţii cu băieţii care vor să rămână, cu suporterii minunaţi. Să se ajungă la nişte acorduri şi să se plătească banii la zi.

Managementul spaniol a eşuat de când a venit. Oamenii au venit şi ne-au subestimat ca ţară şi ca naţie. Au crezut că vin în România, ne învaţă cum să mâncăm, cum să ne îmbrăcăm, cum să jucăm fotbal. Înţeleg că ei veneau săptămânal şi vorbeau despre nişte cifre… Vorbeau despre milioane. Cuvântul de ordine era minciunea. Se vorbea despre 10-15 milioane de euro.

Clar avem nevoie şi de jucători. Încercăm să ne mişcăm repede. Urmărim jucători, dar aici e o altă problemă. Moştenim ce au făcut spaniolii în aceste şase luni. Ne lovim de refuzuri din străinătate. Nimeni nu mai vrea la Dinamo. Cu un click afli orice. Va fi o muncă titanică, dar Dinamo nu moare. Putem merge înainte”, a declarat oficialul dinamovist.

În ultima perioadă, Dinamo a pierdut 8 jucători străini, aduşi în toamna anului trecut: Borja Valle, Alexander Gonzalez, Isma Lopez, Abdoulaye Ba, Rene Hinojo, Aleix Garcia, Juan Camara şi Tomas Mejias.

  • Membru DDB, Marius Adrian Nicolae a fost manager sportiv la Universitatea Cluj şi la Petrolul Ploieşti, iar în străinătate a activat la clubul chinez Guangzhou R&F.
  • Marius Adrian Nicolae a avut un rol important în perioada în care Petrolul Ploieşti a câştigat Cupa României după o pauză de 18 ani în România şi a ajuns, de două ori consecutiv, până în play-off-ul Europa League.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s