Încă două plecări de la Dinamo. Anunțul făcut de Ionel Gane

Dinamo a pierdut alți doi jucători în această săptămână.

Tomas Mejias și Juan Camara s-au despărțit de echipa noastră, a anunțat antrenorul Jerry Gane înaintea meciului cu Chindia Târgoviște, din cadrul etapei a 17-a a Ligii 1.

„Au mai plecat doi jucători, Tomas și Juan (n.r Mejias și Camara). Eu mă bucur pentru rezultatul de la Mediaș, aș vrea să am o stabilitate mai bună în lot. Nu ne permitem să mai pierdem jucători. Eu zic că arată bine gazonul, se poate juca.

Trebuie să ne așteptăm la temperaturile astea, sperăm să nu fie mai rău. Eu cred că se poate juca. Ar fi frumos să intrăm în primele 6, după perioada asta grea. Am vorbit cu cei din DDB, vor face tot posibilul ca să nu mai plece nimeni. N-au intrat bani, am văzut declarațiile lui Cortacero. Cei din DDB au spus că vor discuta cu jucătorii, eu aș mai avea nevoie de 2-3 întăriri”, a spus Gane, înaintea meciului cu Chindia.

  • Tomas Mejias, Juan Camara, Borja Valle, Alexander Gonzalez, Isma Lopez, Abdoulaye Ba, Rene Hinojo și Aleix Garcia sunt jucătorii care au plecat în această iarnă de la Dinamo.

Lasă un răspuns