COMUNICAT DDB: „Dorin Șerdean și-a achitat un salariu din banii pentru Filip”

Deși lucrurile au început să se miște la Dinamo și clubul a transferat trei fotbaliști în această lună, nu este deloc liniște. Revocat din funcție, fostul președinte executiv Dorin Șerdean complotează cu Pablo Cortacero pentru a pune bețe în roate Consiliului de Administrație, în cadrul căruia reprezentanții DDB au un cuvânt greu de spus.

Fanii-acționari din DDB, au explicat prin intermediul unei postări de pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan că Dorin Șerdean și-a plătit un salariu din banii depuși chiar de către ei în conturile clubului. Acești bani erau meniți să acopere aducerea lui Steliano Filip, care a solicitat plata unui salariu la semnătură.

„Joi, pe 21 ianuarie, Comisia de Disciplină din cadrul clubului a constatat multiple absențe nemotivate de la serviciu și a hotărât desfacerea contractului de muncă al angajatului Dorin Pavel Șerdean. Another one down, așadar! Făcut totul în mod onest, legal, ca la carte!

Prezent și el la ședință, Șerdean a primit o notificare, prin care era înștiințat asupra anulării dreptului de a reprezenta clubul în relație cu autorități și instituții, inclusiv cele bancare. În virtutea acestui fapt, i s-a pus în vedere obligația de a preda toate actele care de aflau în posesia lui, precum și ștampila societății, până la ora 18:00 a aceleiași zile. Dorin Șerdean a luat la cunoștință și a semnat actul. Planul acestui individ, devenit în mod aiuritor director executiv la Dinamo, era însă altul.

A doua zi, pe 22 ianuarie, Șerdean a mers la bancă, unde și-a achitat un salariu. Mai mult, individul a făcut și două plăți către un avocat. În tot acest timp, DDB se afla la masa tratativelor cu Filip, care trebuia să primească o anumită sumă de bani la semnătură. Deși au constatat cu consternare lipsa fondurilor, reprezentanții DDB au găsit rapid o soluție, așa că înțelegerea cu Steliano s-a parafat, în minute, exact în condițiile agreate! Tot ce promitem, livrăm! Aceea era prioritatea atunci și exact asta am făcut, după care s-a luat legatura cu banca pentru a lămuri lucrurile”, au anunțat fanii, care au confirmat că Șerdean a fost definitiv îndepărtat de la club.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s