Ioan Andone laudă transferul lui Steliano Filip la Dinamo

Steliano Filip, 26 de ani, a devenit sâmbătă jucătorul lui Dinamo. Fundaşul stânga, rămas liber de contract după despărţirea de grecii de la Larisa, şi-a dat acordul pentru a semna contractul cu formaţia din Ştefan cel Mare, după cum au anunţat suporterii cu o zi înainte.

Ioan Andone, fostul fotbalist şi antrenor din ”Ştefan cel Mare” a declarat că transferul jucătorului de 26 de ani este o mutare excelentă, care va aduce un mare plus echipei pregătite de Ionel Gane.

“Bravo lui! Că a ales opţiunea Dinamo. Dinamo e într-un moment greu financiar, nu vorbim de joc că au făcut jocuri peste aşteptări. În situaţia în care tu ştii lună de lună că nu eşti plătit, asta este o presiune mai mare că un jucător are o ofertă să fie transferat.

O să mai ţină suporterii, pentru că sunt foarte mulţi simpatizanţi ai lui Dinamo şi sigur vor face gesturi din astea să îi ajute”, a spus “Fălcosul”.

Întrebat despre un implicarea lui Nicolae Badea la Dinamo, Ioan Andone a declarat: “Domnul Badea a fost un suporter al lui Dinamo. Eu cred că da. Eu cred că mai ajută, că ţine la Dinamo. Că nu mai vrea el să fie preşedinte, patron, dar el ţine la Dinamo şi sunt convins că mai ajută Dinamo.”

  • Steliano Filip a preluat tricoul lui Juan Camara, plecat în această iarnă de la Dinamo. El va evolua cu numărul șapte pe spatele său

Lasă un răspuns