Deian Sorescu și Vlad Achim s-au arătat încântați după victoria de la Arad: “Ne uităm spre locurile de play-off”

Dinamo a învins-o pe UTA, scor 1-0, în runda cu numărul 20 din Liga 1 şi a făcut un mare pas înainte în lupta pentru titlu. Sorescu a adus cele trei puncte de la Arad cu un gol marcat în minutul nouă, din penalty, iar echipa lui Jerry Gane a ajuns la doar trei puncte de Chindia, formaţia de pe locul al şaselea.

Deian Sorescu a marcat unicul gol al partidei din penalty, în minutul 8. La finalul jocului, acesta le-a dedicat victoria suporterilor dinamoviști.

“A fost o victorie muncită. Terenul a arătat bine, dar se rupea și era moale. Este important că am luat cele trei puncte. Urmează trei meciuri grele, le luăm etapă cu etapă. Suporterii sunt alături de noi, le mulțumim. Victoria asta le-o dedic lor. Așa cum sunt crescut la Timișoara, le dedic victoria și colegilor mei de acolo”, a declarat Sorescu după UTA – Dinamo 0-1.

Dinamo a bifat a doua victorie consecutivă în Liga 1. “Câinii” au învins-o în etapa precedentă pe Gaz Metan, 2-1 în Ștefan cel Mare. Vlad Achim s-a arătat încântaț după victoria de la Arad (0-1). Dinamoviștii vor să profite de momentul bun și să urce pe locurile de play-off.

“Era foarte important să luăm cele trei puncte, aveam mare nevoie. Suntem foarte fericiți că am câștigat. Noi ne uităm puțin mai sus, la locurile de play-off. Obiectivul nostru este să ajungem în play-off. Urmează un program dificil, având în vedere că timpul de refacere este foarte mic. Sunt foarte multe meciuri, dar avem un lot bun. Avem dubluri pe fiecare post și cred că ne vom descurca”, a declarat Achim la finalul meciului cu UTA.

  • Dinamo a urcat pe locul 9 în Liga 1 și s-a apropiat la doar trei puncte de poziția a șasea. “Câinii” nu au mai prins play-off-ul din sezonul 2016/17, când, de altfel, au fost aproape chiar să cucerească titlul.
  • Pentru Dinamo urmează derby-ul din campionat cu FCSB. În partida tur, dinamoviștii au cedat cu 2-3 în fața rivalilor și vor fi dori să-și ia revanșa

Lasă un răspuns