Ionel Gane, după victoria de la Arad: „Nu avea rost să riscăm după gol”

Dinamo a învins-o pe UTA Arad, scor 1-0, în etapa cu numărul 20 din Liga 1. “Câinii” au obţinut a doua victorie consecutivă în campionat și au moralul excelent înaintea Derby-ului României cu FCSB.

Ionel Gane speră să câștige și în dubla cu FCSB, pe care „câinii” o vor întâlni atât în Liga 1, cât și în Cupa României. Tehnicianul a explicat de ce Dinamo a s-a retras în repriza secundă a meciului și a dat vina și pe gazonul execrabil de la Arad.

„Sunt foarte bucuros, felicit jucătorii pentru spiritul de luptă, am deschis scorul, dar am mai avut ocazii. Și ei au pus presiune, dar am ieșit învingători.

Nu avea rost să riscăm după gol, nu era nevoie să ieșim și să dominăm, să lăsăm spații, UTA e o echipă foarte bună pe contratac. Pentru noi sunt mai importante punctele, mai ales în condițiile de la Arad. Stadion superb, dar gazonul lasă de dorit.

Acum urmează meciurile tari, derby-urile cu FCSB și Craiova. Trebuie să ne recuperăm. Vreau să mulțumesc și fanilor pentru ajutor, iar s-au vândut bilete, e un gest remarcabil, fără ei ar fi foarte greu”, a declarat Ionel Gane după meci.

  • În timp ce Dinamo urcă pe locul nou, UTA rămâne pe 11, cu 24 de puncte. Etapa viitoare se joacă Academica – UTA şi Dinamo – FCSB.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s