AVANCRONICĂ | Dinamo – Sepsi

Astăzi, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 23-a a Ligii 1, Dinamo joacă pe teren propriu cu Sepsi. Partida va fi arbitrată de Andrei Chivulete. Acesta va fi ajutat de George Neacşu şi Andrei Constantinescu.

Dinamo are un moral bun după ce a eliminat-o pe FCSB din Cupa României și speră la o victorie contra lui Sepsi pentru a se apropia de ultimul loc ce duce în play-off, ocupat în prezent de Clinceni, care are 33 de puncte. Va fi al patrulea meci în zece zile cu un adversar din primele patru clasate. Pe teren propriu, Dinamo are doar trei victorii și a obținut numai 12 puncte. Gane nu va putea conta pe Andrei Blejdea, accidentat la încălzire înaintea meciului cu FC Botoșani.

De partea cealaltă, Sepsi este lovită zdravăn de COVID. ELevii lui Leo Grozavu au risipit din nou un avantaj de două goluri pe teren propriu, cu codașa Poli Iași și a ajuns să se uite cu teamă peste umăr. Au mai rămas doar șase puncte față de locul șapte, de aceea covăsnenii sunt în stare de alertă. Condițiile meteo ar putea să le priască celor de la Sepsi, obișnuiți cu o astfel de vreme la Sf Gheorghe. Și-au mai revenit din cei carantinați, Grozavu a avut o săptămână la dispoziție să-și pună elevii pe picioare din punct de vedere fizic. Sepsi are doar o înfrângere în deplasare și este echipa cu al doilea atac din Liga 1. Safranko, Petrila și Golofca vor conduce ofensiva, iar Vașvari va reveni în linia de mijloc. Mitrea și Fofana vor reveni după suspendare cu forțe proaspete.

ECHIPE PROBABILE

Dinamo: Eșanu – Sorescu, Puljic, Ehmann, Filip – Răuță, Anton, Fabrini, Bani – Nemec, Gueye;

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bouehnna, Mitrea, Ștefănescu – Vașvari, Fofana, Aganovic – Golofca, Safranko, Petrila.

  • Sepsi s-a impus în tur cu 2-0 și a ajuns la trei victorii consecutive împotriva lui Dinamo. Dinamo are o singură victorie pe teren propriu cu Sepsi.

Lasă un răspuns