Ionel Gane, mulțumit de egalul cu Sepsi. Ce spune despre accidentarea lui Nemec

Într-o atmosferă dezolantă, fără spectatori și pe o temperatură de -5 grade, dinamoviștii nu au reușit decât un egal (0-0) cu Sepsi OSK.

După joc, Ionel Gane (49 de ani), antrenorul echipei noastre, s-a declarat totuși mulțumit, în contextul în care echipa noastră a avut un program extrem de aglomerat în ultima perioadă.

Tehnicianul lui Dinamo s-a arătat încrezător că fanii din DDB vor salva clubul, înțelegându-se cu fostul antrenor, Cosmin Contra, care are de recuperat bani din Ștefan cel Mare.

”Efortul nostru a fost maxim, am avut multe meciuri în ultimele zile. Rezultatul e echitabil, a fost un meci de luptă, cu o echipă bună. N-au fost multe ocazii, am avut și noi o situație în a doua repriză. Nu știu de ce nu ne-ar ajuta acest punct. Sigur, aș fi preferat trei, pentru că am jucat acasă. Dar mai sunt meciuri. I-am zis arbitrului, la pauză, că au fost multe faulturi la Fabbrini. Până la urmă am luat eu cartonaș galben.

Ahmed Bani a revenit, da. Are deja trei apariții în acest sezon. Cred că le dau șanse jucătorilor tineri. Au fost terenuri grele și îmi cunosc bine fotbaliștii, știu când să le dau șanse. Nemec? Sper că e doar o contractură, nu leziune musculară. Mi-a făcut semn că poate juca în continuare, înainte să-l schimb. Se întâmplă, mai ales în condițiile astea grele, iar el dă totul pe teren”, a declarat Gane.

Lasă un răspuns