Ricardo Grigore: “Nu am consumat toată energia!”

Dinamo și Sepsi au terminat la egalitate, 0-0, în etapa cu numărul 23 din Liga 1. La finalul jocului, Ricardo Grigore a vorbit despre problemele financiare de la clubul din Ștefan cel Mare.

Acesta afirmă că se teme că Dinamo nu va reuși să-și obtină licența pentru sezonul viitor de Liga 1. Pentru asta, suporterii din programul DDB trebuie să strângă 800.000 de euro până la finalul lunii aprilie.

“Nu am consumat toată energia cu FCSB. Băieții au putut să alerge și astăzi. Au fost cei drept multe meciuri într-o săptămână, dar cred că ne-am descurcat bine”, a spus Ricardo Grigore după Dinamo – Sepsi 0-0.

“Așteptăm ziua de luni, să vedem ce va fi cu salariile. Nu am primit nicio promisiune. Cred că s-au mai rezolvat din probleme. Nu s-a mai vorbit despre bani în ultima vreme, dar să vedem ce va fi pe viitor.

E o suma mare pe care trebuie să o strângă suporterii (n.r. 800.00 de euro pentru licența în Liga 1), să sperăm că problema se va rezolva. La câte probleme au fost, normal că am emoții, dar să sperăm că totul va fi bine”, a mai adăugat Ricardo Grigore.

Lasă un răspuns