Patrick Kluivert şi Guus Hiddink se alătură proiectului DDB! Cum s-a ajuns aici

Eforturile depuse de membri programului DDB nu trec neobservate și lumea fotbalului este impresionata de ceea ce reușesc fanii dinamoviști.

Mai nou, doi oameni celebri în fotbalul mondial au promis că îşi vor face card DDB. Este vorba de Patrick Kluivert şi Guus Hiddink, care vor să se alăture proiectului.

Totul s-a întâmplat prin intermediul lui Gevaro Nepomuceno, atacantul statului Curacao care este legitimat la Dinamo. Hiddink este selecţioner acolo, în timp ce Kluivert a îndeplinit acelaşi rol, în urmă cu ceva timp. Totul a fost recunoscut public de Marius Nicolae, managerul sportiv de la Dinamo.

”Spanoilii au aruncat bugetul în aer. Acum trebuie să venim ca smurdul, să stingem incendiul. Suporterii nu mai ştiu ce să facă să salveze clubul. Fac eforturi uriaşe. Fanii au adus peste un milion de euro, în cam un an de zile. Eu văd ce se întâmplă şi e ceva extraordinar. Mulţi erau sceptici, dar ne sună oameni ca Guus Hiddink, să-şi facă şi ei card de membru al DDB.

E selecţionerul statului Curacao, unde joacă Nepomuceno. Au vorbit, antrenorul ştie situaţia şi a zis că îşi va face card DDB. Patrick Kluivert o să-şi facă şi el card DDB, pentru că a fost şi el selecţioner al statului Curacao. E prieten bun cu Nepomuceno.

Oamenii importanţi din afara României au aflat ce fac fanii şi vor să se alăture proiectului. Eu am discutat şi despre venirea lor în România. Se puteau face lucruri frumoase, dar pandemia pune multe bariere. Poate cu venirea primăverii s-ar putea să fie unul din ei în platou aici”, a declarat Marius Nicolae în platoul emisiunii Look Sport Live.

Lasă un răspuns