Ioan Andone e de azi membru DDB

Ioan Andone, fost mare jucător și antrenor al lui Dinamo, în prezent managerul general al clubului de fotbal FC Voluntari, Ioan Andone, a devenit membru al asociaţiei suporterilor dinamovişti, DDB. „Fălcosul” cotizează 1948 de euro anual pentru salvarea echipei noastre.

DDB e programul socios prin care suporterii formației din „Ștefan cel Mare” își aduc aportul financiar, toți banii strânși fiind direcționați către club pentru achitarea restanțelor financiare către terți, ori plata lefurilor jucătorilor, antrenorilor sau angajaților.

„Legenda lui Dinamo dovedeşte că sângele apă nu se face. De astăzi a devenit membru DDB Elite, cu o cotizaţie de 1948€/an. Cei mai puţin tineri îşi aduc aminte de răutatea şi curajul jucătorului Andone, cel care a avut îndrăzneală să înfrunte tribuna oficială din Ghencea, în care se aflau Valentin şi Ilie Ceauşescu. Un gest de protest faţă de cei care decideau campioana sau câştigătoarea Cupei, având chiar puterea de a schimba decizia arbitrului sau a Federaţiei.

Andone a fost gata să piardă tot, a riscat excluderea din fotbal, doar pentru a apăra numele Dinamo! Aceeaşi determinare trebuie să arătăm şi noi astăzi, în lupta pentru salvarea lui Dinamo!”, se arată într-un mesaj al suporterilor publicat pe pagina de Facebook a PCH (Peluza Cătălin Hîldan).

  • În cadrul „Doar Dinamo București” sunt în prezent peste 14.000 de fani.
  • Dinamo se confruntă cu probleme financiare în ultima perioadă după ce reprezentantul acţionarului majoritar, spaniolul Pablo Cortacero, nu a mai achitat datoriile care clubul le are către jucători, singura entitate care finanţează echipa fiind asociaţia suporterilor.