Astra – Dinamo 2-0. Un nou pas greșit în lupta pentru play-off

Cu patronul în închisoare şi Budescu plecat după banii arabilor, Astra a câştigat pe termen propriu pe Dinamo, scor 2-0. Golurile victoriei au fost marcate de Valentin Gheorghe şi de Stahl.

Fără Nemec, accidentat, Dinamo a mers la Giurgiu cu Morsay şi Gueye în atac, iar prima ocazie i-a aparţinut lui Fabbrini (5), a cărui încercare de foarfecă a eşuat. În minutul 15, Stahl l-a pierdut pe drum pe Steliano Filip, a tras la colţul lung, dar Eşanu a respins în corner. Apo, Gheorghe (23) a ratat ţinta, iar Nepomuceno (34) a şutat foarte slab din poziţie excelentă. În minutul 36, Gheorghe a executat superb o lovitură liberă pentru 1-0, iar cinci minute mai târziu Stahl a închis, practic, meciul cu un şut violent, din careu.

Deşi ar fi trebuit să încerce să preia controlul jocului, Dinamo s-a chinuit la mijlocul terenului, iar Neagoe a ştiut cum să închidă eficient culoarele. După acest succes, Dinamo coboară de pe locul 11 pe locul 12, cu 26 de puncte. Astra a urcat de pe locul 13 pe 11, cu 28 de puncte.

  • FC Voluntari, Politehnica Iaşi şi CFR Cluj, Viitorul Constanţa, FC Argeş şi Academica Clinceni sunt următoarele adversare ale lui Dinamo în acest final de sezon regulat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s