Astra – Dinamo 2-0. Un nou pas greșit în lupta pentru play-off

Cu patronul în închisoare şi Budescu plecat după banii arabilor, Astra a câştigat pe termen propriu pe Dinamo, scor 2-0. Golurile victoriei au fost marcate de Valentin Gheorghe şi de Stahl.

Fără Nemec, accidentat, Dinamo a mers la Giurgiu cu Morsay şi Gueye în atac, iar prima ocazie i-a aparţinut lui Fabbrini (5), a cărui încercare de foarfecă a eşuat. În minutul 15, Stahl l-a pierdut pe drum pe Steliano Filip, a tras la colţul lung, dar Eşanu a respins în corner. Apo, Gheorghe (23) a ratat ţinta, iar Nepomuceno (34) a şutat foarte slab din poziţie excelentă. În minutul 36, Gheorghe a executat superb o lovitură liberă pentru 1-0, iar cinci minute mai târziu Stahl a închis, practic, meciul cu un şut violent, din careu.

Deşi ar fi trebuit să încerce să preia controlul jocului, Dinamo s-a chinuit la mijlocul terenului, iar Neagoe a ştiut cum să închidă eficient culoarele. După acest succes, Dinamo coboară de pe locul 11 pe locul 12, cu 26 de puncte. Astra a urcat de pe locul 13 pe 11, cu 28 de puncte.

  • FC Voluntari, Politehnica Iaşi şi CFR Cluj, Viitorul Constanţa, FC Argeş şi Academica Clinceni sunt următoarele adversare ale lui Dinamo în acest final de sezon regulat.

Lasă un răspuns