Ionel Gane: „Obiectivul nu era acesta, în condițiile acestui sezon”. Vezi ce obiectiv are „Jerry”

Dinamo a pierdut la Giurgiu cu 2-0 și e la 6 puncte de zona play-off-ului a clasamentului. Totodată, echipa noastră a ajuns la patru partide consecutive în Liga I fără gol marcat.

În urma acestui parcurs, Ionel Gane a lăsa de înțeles că și-a luat gândul de la obiectivul dorit de toți „câinii”. Tehnicianul s-a arătat dezamăgit de faptul că jucătorii nu au produs nimic pe fază ofensivă și aruncă toată atenția pe Cupa României, unde Dinamo e la doi pași de finală.

„Play-off-ul era un gând al nostru. Dar v-am zis și înainte de meci, obiectivul nu era acesta, în condițiile acestui sezon. Ei au profitat de faze fixe azi, după care au închis jocul. Au experiență, însă noi nu ne-am creat ocazii, din păcate. E problema noastră în ultima vreme, în ultimii 30 de metri nu producem nimic. Ca să înscrii trebuie să aduci centrări, să tragi la poartă, să ajungi în careu. Ne lipsește asta.

Știam că au jucători de viteză, i-am analizat. Din nefericire, două faze fixe au decis meciul. Sunt lucruri pe care le controlezi, dar în unele situații individualitățile fac diferența. Așa s-a întâmplat azi. Urmează meciul cu Viitorul, trebuie să acumulăm puncte, ca să nu avem emoții pe final. Nu-mi fac probleme, dar trebuie să marcăm goluri. Cupa României e principalul obiectiv. Ar fi extraordinar s-o câștigăm și să ne clasăm pe un loc bun în Liga 1”, a declarat Gane.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s