Steliano Filip nu a abandonat speranța la play-off după înfrângerea cu Astra Giurgiu

Dinamo a pierdut partida de la Giurgiu, din etapa a 24! Povestea meciului s-a scris în prima repriză când Valentin Gheorghe și Albert Stahl au reușit să înscrie două goluri în doar cinci minute.

După acest rezultat, Dinamo mai are şanse minime să prindă play-off-ul, iar câştigarea Cupei României a devenit obiectivul declarat al echipei. Acesta a fost anunţat și de Steliano Filip la finalul meciului de la Giurgiu.

„Meciul s-a jucat în prima repriză pe acele neatenţii la fazele fixe. Ne-au surprins la fazele fixe, nu neapărat pe benzi. Ştiam că au jucători de viteză, dar meciul s-a jucat la fazele fixe. Ne dorim victoria la fiecare meci, e normal, dar nu avem timp să ne plângem, pentru că vineri ne aşteaptă un meci foarte important. Cât timp sunt şanse matematice la play-off, eu cred.

Vom întâlni Viitorul, o echipă foarte bună din punctul meu de vedere. Nu trec prin cea mai bună perioadă, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche pentru că au jucători valoroşi.

Cupa e obiectivul echipei. Noi ne dorim şi un loc în play-off, dar, dacă vom continua la fel, e clar că nu vom reuşi. E important să adunăm puncte, pentru că nu mai e timp pentru greşeli. Sa nu uităm că Dinamo trece printr-un moment dificil, dar trebuie să ne facem treaba. Jucătorii sunt afectaţi, dar ne dorim la fiecare meci. Trebuie să strângem rândurile şi să nu mai pierdem puncte”, a declarat Steliano Filip la interviurile de la finalul partidei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s