Vlad Achim, după înfrângerea cu Astra: „Este deranjant…”

Dinamo a pierdut la Giurgiu cu 2-0 și e la 6 puncte de zona play-off-ului a clasamentului. Totodată, echipa noastră a ajuns la patru partide consecutive în Liga I fără gol marcat.

Golurile de la Giurgiu au fost marcate de Valentin Gheorghe (36) şi Stahl (40). În urma acestui rezultat, Dinamo ocupă locul al 12-lea cu 26 de puncte. La finalul meciului, Vlad Achim a vorbit despre înfrângerea suferită şi a anunţat principalul obiectiv al echipei.

„Acest meci era foarte important pentru a rămâne în lupta pentru play-off, am pierdut şi şansele sunt destul de mici în continuare.

A fost o primă repriză destul de slabă, le-am permis să înscrie. Am avut şi noi câteva ocazii, dar, într-adevăr, prima repriză a fost a lor. Apoi am încercat să înscriem, am dus jocul în favoarea noastră, dar nu am reuşit la finalizare.

Mai mult locul din clasament ne frustrează. Este deranjant ca Dinamo să meargă iar în play-out, dar, până la urmă, nu putem să facem nimic, decât să luptăm în continuare şi să luăm lucrurile aşa cum sunt.

Noi voi lupta mai departe. Vom încerca să ne îmbunătăţim jocul. Vom trage şi pentru Cupă, şi pentru primul loc din play-out, dacă şansă la play-off nu vor mai fi.

Cupa este un obiectiv pentru Dinamo. Luăm fiecare meci la victorie. Nu avem voie să procedăm altfel, pentru că prestaţia noastră din teren trebuie să fie cât mai bună“, a declarat Vlad Achim, la finalul partidei cu Astra.