Dinamo și-a găsit atacant. Atacantul este confirmat de managerul sportiv: “Ar putea să vină”

Dinamo n-a mai dat gol în Liga 1 de patru meciuri. Magaye Gueye nu s-a adapat încă în România, iar Adam Nemec s-a accidentat. Așadar, Dinamo este interesată de serviciile lui Yazalde Gomes Pinto (32 de ani). Portughezul a mai jucat în Liga 1 pentru Astra, Gaz Metan și Hermannstadt.

Interesul conducerii a fost confirmat de managerul sportiv, Marius Nicolae. Acesta a recunoscut problemele uriașe din ofensiva echipei noastre.

„Avem probleme în atac. Este un post deficitar pentru noi și referitor la transferuri doar Yazalde ar putea să vină. Cunoaște bine campionatul României, este pregătit din punct de vedere fizic, sper că putem să ajungem la un numitor comun.

Nu putem transfera jucători care au nevoie de timp de adaptare, de pregătire, pentru că avem nevoie acum de soluții. Mi-aș dori să îl putem lua, este singurul jucător care ne-ar putea ajuta acum”, a declarat Marius Nicolae, conform unei publicații sportive.

  • Yazalde s-a născut în Portugalia, dar își are originile în Guinea-Bissau. El a jucat 16 partide la selecționata U21 a lusitanilor. El ajungea prima dată în Liga 1 în 2013, când semna cu Astra. Ulterior, Yazalde a mai jucat în Romqnia pentru Gaz Metan și Hermannstadt. În prezent, acesta este liber de contract.

Lasă un răspuns