Dinamo s-a descătușat. Gane a dat cărțile pe față după calificarea în semifinale: „Dacă jucam în campionat ca în Cupă, acum eram sigur în play-off”

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Românei după ce a câştigat cu 3-1 pe terenul celor de la Dunărea Călărași. Dinamoviștii s-au descătușat după eșecurile dure din ultima perioadă. Jerry Gane se gândeşte deja la trofeu!

„Am avut ocazii multe. Anton a fost jucătorul meciului. Aveam nevoie de această victorie. Ne aduce încredere. Chiar glumeam cu cineva, dacă abordam meciurile de campionat ca în Cupă, acum eram sigur în play-off.

După trei-patru înfrângeri, mai ales după 0-5 cu Viitorul, jucătorii aveau nevoie de o victorie. Încrederea vine tot din teren

Ne-am propus să câștigăm Cupa. Este un obiectiv. Ne dorim foarte mult să câștigăm acest trofeu. Nu l-am mai câștigat demult. În semifinale, va fi o dublă manșă. Șansele sunt mult mai mari în această fază”, a declarat Jerry Gane, după Dunărea – Dinamo 1-3.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit și despre Andreas Mihaiu și Giani Crețu. Cei doi au provocat un scandal uriaș, după ce i-au făcut o glumă lui Gevaro Nepumuceno.

„Sunt copii. A fost o glumă într-un moment prost. I-am trimis la echipa a doua. Au stat 10 zile și după și-au cerut scuze. Giani Crețu a și jucat. Ce pot să le fac mai mult. Nu au ales bine momentul, și-au cerut scuze. Ne-am gândit să îi și amendăm, dar au învățat prin faptul că au stat 10 zile la echipa a doua”, a încheiat Jerry Gane.

  • Dinamo se va duela în „careul de ași” cu Astra, Universitatea Craiova și Viitorul Pandurii Târgu Jiu. „Câinii” s-au impus fără emoții la Călărași, după o prestație excelentă a lui Paul Anton. Echipa noastră venea după un Viitorul, 0-5 pe teren propriu
  • Pentru Dinamo urmează deplasarea de pe terenul lui Voluntari, în etapa a 26-a din Liga 1. După aceea, va primi vizita lui FC Argeș.