Managerul lui Dinamo, anunță obiectivul lui Dinamo după victoria din Cupa României

Mario Nicolae, noul manager sportiv de la Dinamo, a tras concluziile după victoria „câinilor” cu Dunărea Călărași, scor 3 – 1.

„A fost un meci foarte greu, felicit băieții și stafful tehnic. Aveam nevoie de o astfel de victorie, ne așteaptă un joc greu luni, cu Voluntari. Aveam nevoie de o descătușare.

E clar că ne dorim foarte mult Cupa, în primul rând pentru tot ce înseamnă DDB și suporterii lui Dinamo. Sigur, vrem să fim cât mai sus și în Liga 1.

Trebuie să-i felicităm și pe cei de la Dunărea, au arătat bine. Un teren greu, nu ne puteam aștepta la un meci mai spectaculos, s-a văzut din felul în care sărea mingea. Important e că după ultimul eșec cu Viitorul ne-am unit foarte mult, a declarat Mario Nicolae la final.

Oficialul dinamovist a vorbit și despre obținerea licenței, dar și despre meci cu Dinamo Kiev.

“Obiectivul nostru este să luăm licența pentru Europa. De-asta nu se doarme. Cei din DDB fac eforturi mari pentru a obține licența și a putea ajunge astfel la anul în cupele europene, în cazul în care vom câștiga Cupa.

Le mulțumesc în numele clubului lui Răzvan Lucescu și lui Mircea Lucescu. Le mulțumim foarte mult. Este o dorință și a lui Igor Surkis (n.r. – patronul lui Dinamo Kiev) să ajute un alt Dinamo, îi mulțumim și lui. Va fi un eveniment special. Ne dorim să facem sold-out și în afara României. Discutăm de un stadion olimpic, de aproximativ 70.000 de locuri, va fi o provocare foarte mare, inclusiv pentru fanii noștri”, a spus Mario Nicolae.

„Sferturile” Cupei României

  • Dunărea Călărași – DINAMO 1-3
  • Chindia – CS Universitatea Craiova 0-1
  • Viitorul Pandurii Tg. Jiu – U Cluj 3-1
  • Petrolul – Astra 0-3

Lasă un răspuns