VIDEO | Prima reacţie a lui Paul Anton după ce a calificat-o pe Dinamo în semifinalele Cupei României

Dinamo a învins-o cu 3-1 pe Dunărea Călăraşi şi s-a calificat în semifinalele Cupei României. Jucătorii lui Jerry Gane visează deja la câştigarea trofeului, după o pauză de nouă ani.

Paul Anton a contribuit din plin la victoria „câinilor”. Căpitanul lui Dinamo a reuşit o „dublă” de senzaţie şi aşteaptă să vadă cu cine se va lupta pentru un loc în finală. Astra, Universitatea Craiova și Viitorul Pandurii Târgu Jiu sunt celelalte echipa care au acces în careul de aşi.

„Cel mai important e că ne-am calificat. Ne bucurăm că am reuşit să ne calificăm mai departe. Mă bucur că am avut poziţie de şut. Se ştie că îmi place foarte mult să trag de la distanţă.

La al doilea gol am avut şansă, a sărit mingea bine. E un obiectiv câştigarea Cupei, dată fiind şi situaţia din campionat. Luptăm până la capăt. Noi avem gândul de a obţine trofeul, important e să ne concentrăm de la meci la meci”, a declarat Paul Anton după meciul cu Dunărea Călăraşi.

Mijlocaşul de 29 de ani a vorbit şi despre super-amicalul pe care îl va juca Dinamo, în Ucraina, cu Dinamo Kiev. Paul Anton i-a mulţumit lui Mircea Lucescu, care a intervenit pentru a o ajuta financiar pe gruparea din Ştefan cel Mare.

„Am văzut înainte. Ştiam că se caută un amical. Va fi o partidă frumoasă pentru noi, mă bucur că domnul Lucescu a dat o mână de ajutor. Am înţeles că se va face şi o campanie de vânzare a biletelor, ceea ce ne va ajuta cu bani”, a transmis căpitanul lui Dinamo.

DINAMO VA JUCA UN AMICAL CU ECHIPA LUI MIRCEA LUCESCU

Partida de verificare avea loc pe 27 martie, la Kiev şi se va putea disputa cu un număr limitat de spectatori. Toți banii strânși după meciul cu formația lui Mircea Lucescu vor fi folosiți pentru obținerea licenței.

„Campania DDB pentru licență continuă cu PASUL 3! În demersul nostru am fost sprijiniți necondiționat de către MIRCEA LUCESCU, membru ELITE DDB și managerul lui Dinamo Kiev, care nu mai are nevoie de nici o altă prezentare.

Mircea Lucescu se implică astfel activ în salvarea lui Dinamo, alături de suporterii săi. Amicalul DINAMO KIEV – DINAMO BUCUREȘTI se va disputa pe data de 27 martie, anul curent, pe stadionul “OLIMPIC” din Kiev și va reprezenta, practic:
PRIMUL MECI EUROPEAN PENTRU DDB

Fondurile strânse în urma acestui eveniment se vor îndrepta către plata licenței pentru sezonul următor al clubului nostru. Vom reveni în curând cu detalii despre ora de disputare, prețul biletelor, precum și despre modalitatea de achiziționare a lor. ÎI MULȚUMIM pe această cale lui MIRCEA LUCESCU, pentru suportul său total! Încă o dovadă, alta, a câta!?, că sângele alb-roșu apă nu se face!”, se arată în comunicatul emis de PCH.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s