Dinamo se califică fără emoții în semifinalele Cupei României

Dinamo n-a avut nicio emoție la Călărași, în sferturile Cupei României! În criză profundă în Liga 1, echipa antrenată de Ionel Gane a trecut cu 3-1 de Dunărea, unul dintre cele mai bune echipe din Liga 2.

Dunărea a început mult mai bine meciul. Numai intervențiile inspirate ale lui Eșanu au făcut ca Dinamo să nu fie condusă. Tânărul portar al „câinilor” s-a descurcat excelent în fața șuturilor expediate de Kanda, Sava și Cârstocea.

Ocaziile s-au răzbunat, iar până la pauză Dinamo a rezolvat meciul grație „dublei” semnate de Paul Anton. Mai întâi, liderul oaspeților de la mijloc l-a învins pe Krell cu un șut de la aproximativ 25 de metri, plasat excelent. Chiar înainte de finalul primului act, Anton a mai punctat o dată: un șut cu pământul care l-a păcălit pe goalkeeperul călărășenilor.

Bejan a disipat emoțiile dinamoviștilor în actul secund, cu reușita sa din minutul 55. Cu ajutorul lui Eșanu, Fotescu a redus din diferență pe final. Insuficient însă pentru a schimba soarta calificării.

  • După acest rezultat, Dinamo are șanse destul de mari să joace finala Cupei României, mai ales că în semifinale a ajuns și Viitorul Târgu Jiu, din Liga 2. Astra și Universitatea Craiova sunt celelalte echipe calificate în penultimul act.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s