Dinamo se califică fără emoții în semifinalele Cupei României

Dinamo n-a avut nicio emoție la Călărași, în sferturile Cupei României! În criză profundă în Liga 1, echipa antrenată de Ionel Gane a trecut cu 3-1 de Dunărea, unul dintre cele mai bune echipe din Liga 2.

Dunărea a început mult mai bine meciul. Numai intervențiile inspirate ale lui Eșanu au făcut ca Dinamo să nu fie condusă. Tânărul portar al „câinilor” s-a descurcat excelent în fața șuturilor expediate de Kanda, Sava și Cârstocea.

Ocaziile s-au răzbunat, iar până la pauză Dinamo a rezolvat meciul grație „dublei” semnate de Paul Anton. Mai întâi, liderul oaspeților de la mijloc l-a învins pe Krell cu un șut de la aproximativ 25 de metri, plasat excelent. Chiar înainte de finalul primului act, Anton a mai punctat o dată: un șut cu pământul care l-a păcălit pe goalkeeperul călărășenilor.

Bejan a disipat emoțiile dinamoviștilor în actul secund, cu reușita sa din minutul 55. Cu ajutorul lui Eșanu, Fotescu a redus din diferență pe final. Insuficient însă pentru a schimba soarta calificării.

  • După acest rezultat, Dinamo are șanse destul de mari să joace finala Cupei României, mai ales că în semifinale a ajuns și Viitorul Târgu Jiu, din Liga 2. Astra și Universitatea Craiova sunt celelalte echipe calificate în penultimul act.

Lasă un răspuns