Ricardo Grigore: „Se va rezolva problema cu memoriul meu”. Vezi ce spune după egalul cu Voluntari

Dinamo nu a reuşit să câştige la Voluntari, scor final 1-1, deşi a jucat minute bune cu un om în plus pe teren. Steliano Filip a deschis scorul la Voluntari cu o superexecuție, „exterior” din prima (’19), după o centrare trimisă de Sorescu. Cu această ocazie, Dinamo a regăsit bucuria golului. Gazdele au egalat în debutul reprizei secunde (’52), în urma combinației superbe reușite de Betancor și Ivanov, finalizată elegant de atacantul spaniol.

La finalul partidei, Ricardo Grigore a dat asigurări fanilor că nu are de gând să plece de la echipă, după ce şi-a depus memoriu pentru a fi liber de contract, decizie care l-a scos pentru câteva meciuri din echipă.

„Am făcut o repriză bună, am început-o bine şi pe a doua, dar o neatenţie ne-a costat, apoi am încercat să punem presiune şi să marcăm golul 2, dar n-am reuşit. Am venit cu moralul bun după meciul cu Călăraşi, dar n-am putut să luăm cele trei puncte şi rămânem pe loc. Dacă reuşeşti două victorii, eşti acolo sus, altfel cobori. Cred că se va rezolva problema cu memoriul meu. Cred că nu din cauza asta n-am apărut în echipă. Nu am putut reintra după ce am fost accidentat, mi-a venit şansa şi sper să nu mai ies din echipă”, a explicat Grigore.