Gigi Mulțescu a revenit la Dinamo! Tehnicianul a ajuns la Săftica şi a vorbit despre situaţia de la echipă: „Nu mai e timp!”

Gheorghe Mulțescu a fost numit marți noul antrenor al lui Dinamo, după demisia lui Jerry Gane. Tehnicianul de 69 de ani a condus deja primul antrenament de la revenirea în „haită”.

Mulțescu a fost adus să o salveze pe Dinamo și în sezonul precedent. Adi Mihalcea îi lăsa atunci pe „câini” în zona roșie a clasamentului. Mulțescu a oferit primele declarații din postura de nou antrenor al lui Dinamo, unde spune că situația de acum este chiar și mai delicată. Mai mult, a avut și un mesaj și pentru Pablo Cortacero.

„Este o nouă provocare din partea echipei mele de suflet pentru care am mai făcut astfel de gesturi. E mai greu acum, pentru că timpul lucrează împotriva noastră. Nu mai e timp, s-au pierdut puncte, s-au scurs etapele.

Am emoții pentru că e vorba de soarta echipei. Sunt speranțe. Este o situație mai grea decât ceva din vară. E criză de timp. Mă bucur că pot să ajut echipa. Dacă iese treaba bine și salvăm echipa, voi fi și mai fericit. Contractul e până în vară, dar dacă ai rezultate, e clar că vei fi apreciat”, a declarat Gigi Mulțescu.

Mulțescu nu i-a uitat pe Cortacero și spaniolii care l-au dat afară. Investitorii „fantomă” de la Dinamo și-au anunțat revenirea, dar „SMURD-ul” e interesat doar de soarta echipei.

„În vară a fost o situația mai specială, cu investitorii fantomă. Eu și ei nu avem chimie, nu mai mai vorbit niciodată după aceea. Nu știu ce gânduri au, pe mine mă interesează ca echipa să joace și să câștige puncte. Trebuie să ne salvăm, Cupa ar fi cireașa de pe tort”, a mai spus Gigi Mulțescu.

Va fi al cincilea mandat al lui Gigi Mulțescu pe banca lui Dinamo. Cea mai bună clasare a „SMURD-ului” alături de „câini” a fost locul 4, în sezonul 2007/2008. Mulțescu a venit la Dinamo și cu preparatorul fizic George Neagu, fost la Astra.

Gigi Mulțescu va avea o misiune extrem de dificilă pe banca „câinilor”. Dinamo este pe locul 14 în Liga 1. Doar Hermannstadt și codașa Poli Iași stau mai rău decât formația din Ștefan cel Mare. Dinamo n-a mai câștigat de 7 meciuri pe plan intern, perioadă în care a suferit cinci înfrângeri și a făcut două remize.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s