Ioan Andone laudă revenirea lui Mulțescu la Dinamo: “E omul cel mai portivit”

Gigi Mulțescu (69 de ani) este noul antrenor al lui Dinamo. Tehnicianul i-a luat locul lui Jerry Gane, după ce acesta și-a anunțat demisia în urma eșecului cu FC Argeș. Mulțescu a declarat că are contract până în vară.

Ioan Andone laudă întoarcerea lui Mulțescu la Dinamo și crede că acesta este antrenorul perfect pentru a salva echipa, deși este un sezon mult mai dificil pentru „câini” chiar și față de cel trecut.

“Jerry probabil a avut o discuție, el a fost un interimar la început. Nu știu cu cine s-a consultat, ce s-a consultat, dar DDB-ul putea să vorbească cu el.

L-au pus pe Gigi. Gigi cred că e omul cel mai portivit, cunoaște jucătorii, cunoaște clubul, dar situația e mai grea decât în vara trecută. Gigi e verde la minte, dar situația e grea acum”, a spus “Fălcosul”.

Ioan Andone a continuat și a vorbit despre șansele echipelor care vor juca în play-out de a se salva de la retrogradare.

„Orice echipă care va fi în play-out are șanse să retrogradeze. Anul ăsta a fost un an special, să sperăm că va fi doar anul ăsta. Nu am avut timp să facem o pregătire corespunzătoare, ne-am antrenat pe terenuri sintetice, dar nu avem în România unele de foarte bună calitate. Se plângeau jucătorii mai bătrâni după vreo trei antrenamente, dar sperăm să nu mai fie un astfel de sezon și la anul.

E egalitate și între Iași și cine va fi pe locul șapte, credeți-mă pe mine. Se poate întâmpla absolut orice”, a mai spus Ioan Andone la TV TelekomSport.

Lasă un răspuns