Un nou pas URIAS spre obținerea licenței!

Dinamo se apropie din ce în ce mai mult de obținerea licenței pentru sezonul viitor de Liga 1.

Fanii-acționari din DDB au anunțat că un sponsor al clubului a fost de acord să plătească în avans o sumă de aproximativ 100.000 de euro, bani ce în mod normal ar fi trebui virați până la sfârșitul anului.

“DDB a reușit în ultimele zile câteva lucruri extraordinare:

– Am plătit rata către ANAF, în valoare de 266.000 LEI. Suma pe care trebuia să o plătim era de 3 ori mai mare, însă am reușit să obținem o reeșalonare, care ne ajută enorm.

– Am achitat datorii și am stins litigii în valoare de peste 1.000.000 LEI, plăți ce au redus suma pentru licență până la 450.000 €.

– Așa cum v-am anunțat, DDB depune eforturi pentru a atrage fonduri către licență și din alte surse, pentru a diminua povara de pe umerii noștri. Acum îți dezvăluim că eforturile dau roade: DDB a reușit să obțină de la unul dintre sponsorii lui Dinamo peste 100.000 €, în avans, din suma pe care trebuia să o vireze în club, conform contractului, până la sfârșitul anului. Suma necesară pentru licență a devenit astfel 345.000 €.

– Și veștile bune continuă! Cu ajutorul FRF, 100.000 € din această sumă s-au mutat pentru luna iunie, mișcare aprobată de UEFA. Asta însemnă că mai avem de strâns doar 245.000 € și licența va fi a noastră!

Avem nevoie de SOLD OUT cu Kiev și Dinamo va continua să trăiască!”, se arată într-un comunicat emis de către DDB.

  • Astfel, suporterii acționari mai au de strâns 245 de mii de euro până pe 26 martie și își pun speranțele în meciul amical de gală pe cară Dinamo îl va disputa în Ucraina, în compania echipei lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev.

Lasă un răspuns