Gheorghe Mulţescu, indignat după CFR Cluj – Dinamo: “Așa ceva nu am întâlnit!”

CFR Cluj s-a chinuit cu Dinamo, deşi a jucat cu doi jucători în plus mai mult de o repriză. Billel Omrani a marcat golul victoriei în finalul meciului.

Paul Anton şi Bejan au fost eliminaţi de marcel Bîrsan încă din prima repriză. Gheorghe Mulţescu a fost supărat la finalul partidei: “Mă încearcă un sentiment de indignare. Poate mă duc în pădure și încep să urlu. Așa ceva nu am întâlnit. Parcă miroase a ceva iz de Paszkany și Mureșan. Este inimaginabil ce poate face un om îmbrăcat în negru, parcă e predestinată culoarea asta.

Jucătorii au făcut un efort inimaginabil. Cuvintele sunt prea puține pentru ce au făcut ei astăzi. Acești arbitri nu sunt oameni. Incorecte ambele eliminări. Anton s-a împiedicat, poți da lovitura liberă, dar cum să dai cartonaș galben?

E o situație grea pentru noi, să vedem câți morți și răniți avem. Răuță este suspendat și el. Ne adunăm, nu ne predăm. Nu mor câinii când vor alții!”, a spus Gheorghe Mulţescu după meciul de la Cluj.

Paul Anton a fost primul eliminat de la Dinamo. Mijlocaşul a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 31, după un faul asupra lui Bordeianu. Primul galben l-a încasat pentru proteste, în minutul 9. După doar 6 minute, Florin Bejan a fost şi el eliminat. Fundaşul a încasat al doilea cartonaş galben, după ce a făcut henţ. Primul galben îl luase în minutul 15, după ce l-a faultat pe Debeljuh.

Lasă un răspuns