VIDEO | Marcel Bîrsan, „distrus” de Ion Crăciunescu, după eliminările lui Paul Anton și Florin Bejan: „Vede în altă dimensiune!”

Dinamo a pierdut în Gruia cu CFR Cluj, scor 0-1, luni seara, în epilogul etapei a 29-a a Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 80. „Câinii” au avut o primă repriză de coșmar împotriva lui CFR Cluj. Dinamoviștii au rămas în 9 oameni după eliminăriile lui Paul Anton și Florin Bejan. Aceștia au fost eliminați de „centralul” Marcel Bîrsan, în minutele 31 și 37.

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu l-a criticat extrem de dur pe arbitrul Marcel Bîrsan, după ce acesta a dictat două eliminări și este de părere că centralul partidei a greșit atât în cazul lui Paul Anton, cât și în cel al lui Florin Bejan.

„Paul Anton, primul l-a văzut pentru proteste. Nu l-am văzut, nu i-am înțeles protestele. La al doilea? Dacă acesta este un fault de al doilea galben?!… însemnă că arbitrul vede în altă dimensiune.

Este un fault de joc, nu este o acțiune imprudentă, nu este nimic. Când dai al doilea galben și ești și arbitru FIFA, trebuie să fie toate criteriile sută la sută respectate.

Bejan se duce să dea cu capul în minge, îi trimite mingea în mână din jumătate de metru. Aici este și mai grav. După ce ai un jucător eliminat, mai vii și cu a doua eliminare peste asta. Mai dai un jucător afară…” , a reacționat Ion Crăciunescu la pauza meciului, la Digi Sport.

  • Paul Anton a fost eliminat după un galben primit pentru proteste și un al doilea cartonaș pentru o intrare ușoară la mijlocul terenului.
  • Florin Bejan a fost trimis la cabine după un fault în minutul 16 și după ce a lovit mingea cu mâna în urma unei faze confuze în minutul 37.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s